• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kanaryam arada inliyor

melrajas

Yeni Üye
Merhabalar, geçen cumartesi 4 gün şehir dışına çıktık kanaryamızında kafesini temizleyip yemini suyunu verdik kafesin etrafını örttük yarım olarak. Lakin kombiyi açık bırakmadık yani ev o karda soğumuş ondan olmuş olabilir. Geldiğimizde çok bir sıkıntı farketmedik ama özellikle akşamları çıkarıyor böyle ses ve hareketliliği de ve ötüşünde azalma var bariz. Bir tanıdık videoya bakarak kursak mantarı dedi, başka biri de soğuk algınlığı diyip baytril önderdi. Ne yapacağımı bilemedim. Her veteriner anlar mı götürsem onu da bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler...
Watch unnamed | Streamable

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar, geçen cumartesi 4 gün şehir dışına çıktık kanaryamızında kafesini temizleyip yemini suyunu verdik kafesin etrafını örttük yarım olarak. Lakin kombiyi açık bırakmadık yani ev o karda soğumuş ondan olmuş olabilir. Geldiğimizde çok bir sıkıntı farketmedik ama özellikle akşamları çıkarıyor böyle ses ve hareketliliği de ve ötüşünde azalma var bariz. Bir tanıdık videoya bakarak kursak mantarı dedi, başka biri de soğuk algınlığı diyip baytril önderdi. Ne yapacağımı bilemedim. Her veteriner anlar mı götürsem onu da bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler...
Watch unnamed | Streamable
Merhaba kursak mantarı olsa kusma ağızda eşki koku salya yediğini başını iki yana sallayarak fırlatma vs vs olur
Soğuk algınlığı büyük ihtimalle
Vık vık ses nefes alırken yapıyor ağrısı olunca bu sesi yapabilir
Üşüttüğünde akciğerleri baskılar ses yapar
Kuşu sıcak tutun kesinlikle üşümesin
Probiyotik bağışıklık sistemi içindir mutlaka kullanın
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac probiyotik verin 3 gün üst üste
Dışkı görebilir miyim
Baytril çok ağırdır yan etkisi çoktur

melrajas

Yeni Üye
Merhaba kursak mantarı olsa kusma ağızda eşki koku salya yediğini başını iki yana sallayarak fırlatma vs vs olur
Soğuk algınlığı büyük ihtimalle
Vık vık ses nefes alırken yapıyor ağrısı olunca bu sesi yapabilir
Üşüttüğünde akciğerleri baskılar ses yapar
Kuşu sıcak tutun kesinlikle üşümesin
Probiyotik bağışıklık sistemi içindir mutlaka kullanın
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac probiyotik verin 3 gün üst üste
Dışkı görebilir miyim
Baytril çok ağırdır yan etkisi çoktur
Ekledim önceki mesajda dışkı resmini

Üst Alt