• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler Kanaryalarım için vitamin takviyesi sıklığı?

deksar

Yeni Üye
Değerli dostlar merhabalar,

Bende Gold Wings'in Diar Digestive, Immune, Multivitamin ve B complex takviye sıvı ürünleri var.

Yalnız kuşlarıma hangisini hangi sıklıkla vermem gerektiğini bilmiyorum gerçekten. Birbirleriyle karışmaması gerektiğini biliyorum, ama her birini haftanın ayrı bir günü kullanmak da ne derece sağlıklı, bilemedim. Bu konuda nasıl bir yol izliyorsunuz?

Kuşların (bu gibi vitamin takviyeleri açısından) bazen dinlenmesi gerekmiyor mu?

Hem kanarya çiftim, hem muhabbet kuşu çiftim için soruyorum.

Sevgiler.

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Değerli dostlar merhabalar,

Bende Gold Wings'in Diar Digestive, Immune, Multivitamin ve B complex takviye sıvı ürünleri var.

Yalnız kuşlarıma hangisini hangi sıklıkla vermem gerektiğini bilmiyorum gerçekten. Birbirleriyle karışmaması gerektiğini biliyorum, ama her birini haftanın ayrı bir günü kullanmak da ne derece sağlıklı, bilemedim. Bu konuda nasıl bir yol izliyorsunuz?

Kuşların (bu gibi vitamin takviyeleri açısından) bazen dinlenmesi gerekmiyor mu?

Hem kanarya çiftim, hem muhabbet kuşu çiftim için soruyorum.

Sevgiler.
O vitaminler PETSHOP ürünü olduğu etkisi azdır ben size bunları öneririm. Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ? Bu vitaminleri ikisinede uygulayabilirsiniz. Kuşlar en fazla iki kere arka arkaya yavru alınabilir

Üst Alt