• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanarya

Fatih34

Aktif Üye
Demet hanım merhaba sizde haklısınız aslında ama biraz abartı olmadı mı gelen geçeni bilmiyorum ama yanlış anlamayın

işim si

Yeni Üye
Sizi bir kez daha uyardım ve mikrofondan yazıyorum dediniz, kuşunuz için hastaydı, elimizden geleni yaptık
Şimdi
Birşey olsa nalları dikerdi diyorsunuz

Bana da Sen değil Siz diyeceksiniz
Sitemizin yönetim kuralları var
Yazarken
Yazım kurallarına, konuşma kurallarına UYMAK ZORUNDASINIZ
Bir tek siz değil binlerce kişi forumda okuyor
Bu size 2. Uyarım
Hocam bu kuruma katılma sebebim bir haberini nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum hayvanı öğrenmek amacım yanlış bir şeyleri yapma ama amacım şimdi okuyoruz yani okuduğumuz olan bilgiler yanlış oluyor olmadığı doğru olan bilgiler de oluyor niye yanlış anladınız ben de bilmiyorum hocam diye ibaret ediyorum bunun neyini yanlış anladınız neyini şey anladınız ben bilmiyorum
Ben bu konuyu anlamış değilim ha sıkıntı yok gruptan da ayrılabilirim yani

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Demet hanım merhaba sizde haklısınız aslında ama biraz abartı olmadı mı gelen geçeni bilmiyorum ama yanlış anlamayın
Abartı neresinde
Yazım kurallarına uymamak mı)?
Balları dikmesi yazmak mı?
Sürekli konu açmak mı?

işim si

Yeni Üye
Allah'a şükür müşterim yem diyor suyunu içiyor kaynaşık hareketler yani ben hangi şeyi yanlıştan söylediğimi de bilmiyorum yazım yerim bozuk mikrofonla yazıyorum çalışıyorum yoğunum en kısa zaten telefonunu düzelttireceğim yenisini alacağım ben burada niye yanlış yaptığımı bilmiyorum galiba hocam kendisi biliyor ha benim
Nasıl ibadet ederim bilmiyorum gari hocam diye ibadet ediyorum bensiz onları ne farkı var bunun

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hocam bu kuruma katılma sebebim bir haberini nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum hayvanı öğrenmek amacım yanlış bir şeyleri yapma ama amacım şimdi okuyoruz yani okuduğumuz olan bilgiler yanlış oluyor olmadığı doğru olan bilgiler de oluyor niye yanlış anladınız ben de bilmiyorum hocam diye ibaret ediyorum bunun neyini yanlış anladınız neyini şey anladınız ben bilmiyorum
Ben bu konuyu anlamış değilim ha sıkıntı yok gruptan da ayrılabilirim yani
Bakın beyefendi, yazdığınızı siz anlıyorsunuz,
Hasta olsaydı nalları dikerdi ne demek?

işim si

Yeni Üye
Abartı neresinde
Yazım kurallarına uymamak mı)?
Balları dikmesi yazmak mı?
Sürekli konu açmak mı?
Hocam o zaman haklısınız ben bu gruptan ayrılıyorum ha yardımınız için sağ olun bu kadar abartıya gerek yok dedi daha size ben nasıl ibaret edeceğim bilmiyorum yardım için sağ olun tekrardan iyi akşamlar size yani şimdi bu gruba katılma amacım o da kendiniz bilsiniz yani karşıdaki insanı siz ne anlıyorsunuz ben bilmiyorum açıkçası da başka bir abartı ibaret bu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Siz beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz telefon bozuk telefonu değiştireceğim zaten ne anlıyorsanız anla diyeceğim bu
Bak kardeşim telefonunu geçtim

Kuşa nalları dikerdi diyen ben miyim

Ölürdü hasta olsaydı diyorsun
Giderim, gidersen buyur git
Siz a söylerken telefon b mi yazıyor
Kusura bakma diyeceğine giderim buyrun gidin

işim si

Yeni Üye
Bak kardeşim telefonunu geçtim

Kuşa nalları dikerdi diyen ben miyim

Ölürdü hasta olsaydı diyorsun
Giderim, gidersen buyur git
Siz a söylerken telefon b mi yazıyor
Kusura bakma diyeceğine giderim buyrun gidin
[/QUOTE
Hocam hakkınızı helal edin herkesin bir yanlışı vardır şimdi ben buradaki mesajlarını sileceğim ve bu hesabı nasıl kapatacağım

işim si

Yeni Üye
Tamam hocam yardım ettiğiniz için teşekkürler şimdiki ben bu mesajları nasıl sileceğim Bir de bu hesabı nasıl kapatılacak yani şeyden sileceğim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tamam hocam yardım ettiğiniz için teşekkürler şimdiki ben bu mesajları nasıl sileceğim Bir de bu hesabı nasıl kapatılacak yani şeyden sileceğim
Üyelik iptali
Bakın kötü niyetiniz olmadığını biliyorum
Bir canlıya hasta olsa nalları dikerdi yazınız beni çok kızdırdı, onlarda canlı bu yüzden çok kızdım
Gitmek istiyorsanız forumdan çıkıp telefondan kaldırın o kadar

işim si

Yeni Üye
Üyelik iptali

Bakın kötü niyetiniz olmadığını biliyorum
Bir canlıya hasta olsa nalları dikerdi yazınız beni çok kızdırdı, onlarda canlı bu yüzden çok kızdım
Gitmek istiyorsanız forumdan çıkıp telefondan kaldırın o kadar
Şimdi beni söyleyeyim bir hayvanları yaşaması için elimden geleni yapıyorum hocam ben buraya yazmazsam bu hayvan oraya ben de ben de oraya baktım hakikaten oraya biraz şey etmişim ben çünkü ben de üzüldüğümden ne diyeceğimi bilmediğim için sen ben o hayvanları elimden geleni yaparım ben şu an ne ya da bayağı bir kuş baktım daha yeni geçtim kanarya şimdi hayvanların hiçbirini ölmesini de istemiyorum ha oraya bana söylesin sağ olun şimdi köy size kötü davranış diye yazdığımı düşünmüyorum hiçbir şeye de kötü laf da söylemedim ben şimdi ben bu camları düşünmedim bir de olmaz oraya tamam oraya haklısınız oraya ben yanlış yazmış kusura bakma insanlık hali olabilir çünkü çok çok çalışıyorum bak ben mobilyacıyım yorgunum zaten yanlış laflarla diyebilirim o yazdığım günde çok yorgunum işlerde yoğun kusura bakma hocam hayvanları maşallah vallahi ben sadece öğrenme amacı çünkü bir form okuyorum orada doğru söyle bir form okuyorum oraya yanlış söylüyor ben de bu forumları bilmediğim için buraya yazıyorum yani tekrardan kusura bakmayın iyi akşamlar teşekkür ederim hocam hakkınızı helal edin tekrardan
Yanlış bir şey olduğunu bana söylemen o mesajı sileyim yani tekrardan kusura bakma hocam

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Şimdi beni söyleyeyim bir hayvanları yaşaması için elimden geleni yapıyorum hocam ben buraya yazmazsam bu hayvan oraya ben de ben de oraya baktım hakikaten oraya biraz şey etmişim ben çünkü ben de üzüldüğümden ne diyeceğimi bilmediğim için sen ben o hayvanları elimden geleni yaparım ben şu an ne ya da bayağı bir kuş baktım daha yeni geçtim kanarya şimdi hayvanların hiçbirini ölmesini de istemiyorum ha oraya bana söylesin sağ olun şimdi köy size kötü davranış diye yazdığımı düşünmüyorum hiçbir şeye de kötü laf da söylemedim ben şimdi ben bu camları düşünmedim bir de olmaz oraya tamam oraya haklısınız oraya ben yanlış yazmış kusura bakma insanlık hali olabilir çünkü çok çok çalışıyorum bak ben mobilyacıyım yorgunum zaten yanlış laflarla diyebilirim o yazdığım günde çok yorgunum işlerde yoğun kusura bakma hocam hayvanları maşallah vallahi ben sadece öğrenme amacı çünkü bir form okuyorum orada doğru söyle bir form okuyorum oraya yanlış söylüyor ben de bu forumları bilmediğim için buraya yazıyorum yani tekrardan kusura bakmayın iyi akşamlar teşekkür ederim hocam hakkınızı helal edin tekrardan
Yanlış bir şey olduğunu bana söylemen o mesajı sileyim yani tekrardan kusura bakma hocam
Tm önemli değil helal olsun, sıkıntı yok
Kuşlar olunca sinirleniyorum nadir de olsa

işim si

Yeni Üye
Tm önemli değil helal olsun, sıkıntı yok
Kuşlar olunca sinirleniyorum nadir de olsa
Zaten hocam ben tek kanarya bakmıyorum ben muhabbet kuşu bakıyorum cennet papağanı bakıyorum Sultan papağanı bakıyorum sevda papağanı bakıyorum tamam ben de hayvan severim ama bu bazı sözlerimizle yanlış olabilir ihsanlık hali tek ben kanarya bakmıyorum yani kanarya bilmediğim için soruyorum zaten yani hocam yanlış anlamayın beni

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Zaten hocam ben tek kanarya bakmıyorum ben muhabbet kuşu bakıyorum cennet papağanı bakıyorum Sultan papağanı bakıyorum sevda papağanı bakıyorum tamam ben de hayvan severim ama bu bazı sözlerimizle yanlış olabilir ihsanlık hali tek ben kanarya bakmıyorum yani kanarya bilmediğim için soruyorum zaten yani hocam yanlış anlamayın beni
Sıkıntı yok tm sağlıklı uzun ömürleri olsun hepsinin
Hayırlı geceler