• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanarya Yumurta Maması

CocoChannel

Yeni Üye
Herkese merhabalar iyi günler 🙏 Bu sabah yumurta maması hazırladım ve Coco çok beğendi 😂 Ama yemlikte ne kadar tutmalıyım bu mamayı ?

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Herkese merhabalar iyi günler 🙏 Bu sabah yumurta maması hazırladım ve Coco çok beğendi 😂 Ama yemlikte ne kadar tutmalıyım bu mamayı ?
Afiyet bal seker olsun Cocoya 😊 kisin 4 5 saate kadar kalabilir. Fakat yazin bu sure daha da kisalmali.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba aman yumurtaya dikkat edin lütfen fazla durması kursak mantarı yapabilir günün ilk ışıklarında daha iyi yerler

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Tamamdır , peki yemediği mamayı dolaba koyup yarın vermeyelim değil mi ? Çünkü sabah yarın için de hazırlamıştım
Yani kalani kapali kaba koyup dolaba koyanlar var ama ben sahsen taze yapar verirdim. Tecrubeli hocalarimiz yine net cevap verirler ama kendi sahsi fikrim ben taze yapar verirdim. Ama 1 gunde zarari olacagini dusunmuyorum. 😊

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bu arada masallah kanaryanizi cok begendim. Babamda da iki tane oglusumuz var biri tepeli biri normal cinslerinin isimlerini bilmiyorum ama otusleri insana cok huzur veriyor. 😊 tuyleri kadar omurleri olsun insallah ♥

Üst Alt