A aliemre Yeni Üye Katılım 23 Haz 2023 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 23 Haz 2023 #1 Bugün aldığım dişi kanarya uyurken sallanıyor şu an beslediğim 1 erkek kanarya daha var onda hiç böyle birşeye rastlamadım sorun nedir veya normal midir?
Bugün aldığım dişi kanarya uyurken sallanıyor şu an beslediğim 1 erkek kanarya daha var onda hiç böyle birşeye rastlamadım sorun nedir veya normal midir?
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,343 Tepkime puanı 31,508 Puanları 1,999 Yaş 42 23 Haz 2023 #2 Merhaba hoşgeldiniz Kusunuzun videosunu ekler misiniz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım
Merhaba hoşgeldiniz Kusunuzun videosunu ekler misiniz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım
A aliemre Yeni Üye Katılım 23 Haz 2023 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 23 Haz 2023 #3 Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba hoşgeldiniz Kusunuzun videosunu ekler misiniz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım Genişletmek için tıkla ... Unuttum video çekmeyi bu gece çekip yüklerim
Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba hoşgeldiniz Kusunuzun videosunu ekler misiniz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım Genişletmek için tıkla ... Unuttum video çekmeyi bu gece çekip yüklerim
A aliemre Yeni Üye Katılım 23 Haz 2023 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 25 Haz 2023 #4 Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba hoşgeldiniz Kusunuzun videosunu ekler misiniz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım Genişletmek için tıkla ... Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba hoşgeldiniz Kusunuzun videosunu ekler misiniz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım Genişletmek için tıkla ... Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com
Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba hoşgeldiniz Kusunuzun videosunu ekler misiniz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım Genişletmek için tıkla ... Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba hoşgeldiniz Kusunuzun videosunu ekler misiniz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım Genişletmek için tıkla ... Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com
A aliemre Yeni Üye Katılım 23 Haz 2023 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 26 Haz 2023 #5 Yardım edebilecek biri yok muuu ?????
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,343 Tepkime puanı 31,508 Puanları 1,999 Yaş 42 26 Haz 2023 #6 Kuş şişmiş ve zor nefes alıyor bu yüzden acil kanatlı uzmanına götürün tedavi görmesi lazım iştahı nasıl yiyor mu? Nerede ikamet ediyorsunuz?
Kuş şişmiş ve zor nefes alıyor bu yüzden acil kanatlı uzmanına götürün tedavi görmesi lazım iştahı nasıl yiyor mu? Nerede ikamet ediyorsunuz?
A aliemre Yeni Üye Katılım 23 Haz 2023 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 27 Haz 2023 #7 Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuş şişmiş ve zor nefes alıyor bu yüzden acil kanatlı uzmanına götürün tedavi görmesi lazım iştahı nasıl yiyor mu? Nerede ikamet ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... İştahında problem yok hatta fazla iştahlı sürekli yiyor İstanbul Ataşehirde ikamet ediyorum şişmiş dediğiniz nedir ?
Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuş şişmiş ve zor nefes alıyor bu yüzden acil kanatlı uzmanına götürün tedavi görmesi lazım iştahı nasıl yiyor mu? Nerede ikamet ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... İştahında problem yok hatta fazla iştahlı sürekli yiyor İstanbul Ataşehirde ikamet ediyorum şişmiş dediğiniz nedir ?
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,343 Tepkime puanı 31,508 Puanları 1,999 Yaş 42 27 Haz 2023 #8 aliemre' Alıntı: İştahında problem yok hatta fazla iştahlı sürekli yiyor İstanbul Ataşehirde ikamet ediyorum şişmiş dediğiniz nedir ? Genişletmek için tıkla ... Kabarmış demek istiyorum video çok kısa gördugumuz kadar yorum yapıyoruz daha detaylı video ekleyin bakalım ve peçete üzerinde dışkı resmi görelim
aliemre' Alıntı: İştahında problem yok hatta fazla iştahlı sürekli yiyor İstanbul Ataşehirde ikamet ediyorum şişmiş dediğiniz nedir ? Genişletmek için tıkla ... Kabarmış demek istiyorum video çok kısa gördugumuz kadar yorum yapıyoruz daha detaylı video ekleyin bakalım ve peçete üzerinde dışkı resmi görelim