Merhaba dostlar, aranıza yeni katıldım. Yıllarca akvaryum hobisiyle uğraştıktan sonra yarın ilk kanaryamı sahipleneceğim inşallah. Hobiyi bırakan ve kanaryalarını sahiplendiren bir hobiciden alacağım. Dolayısıyla 7-8 kanarya seçeneği mevcut. Kanarya seçerken nelere dikkat etmeliyiz konusunda internette biraz araştırma yaptım ancak sizlere de sormak isterim. Aşağıda resimlerini paylaşacağım kuşlardan hangisini tavsiye edersiniz? Video da var ama nasıl ekleyeceğimi bilemiyorum.
Kendi kriterlerime gelirsek, üretim amaçlı düşünmüyorum, güzel ötüşlü, 2 yaşındaki oğlumun ilgisini çekebilecek ve hayvan sevgisini aşılayabileceğim, eşimin dekoratif anlamda salonda durmasından mutmain olacağı bir kuş ve kafes istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kendi kriterlerime gelirsek, üretim amaçlı düşünmüyorum, güzel ötüşlü, 2 yaşındaki oğlumun ilgisini çekebilecek ve hayvan sevgisini aşılayabileceğim, eşimin dekoratif anlamda salonda durmasından mutmain olacağı bir kuş ve kafes istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyalar
-
145.2 KB Görüntüleme: 19
-
137.2 KB Görüntüleme: 18
-
149.6 KB Görüntüleme: 18
-
191.6 KB Görüntüleme: 17
-
135.7 KB Görüntüleme: 18
-