• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanarya mi Hint bülbülü mu?

Limonbey33

Tutkulu
Ablama kanarya veya Hint bülbülü almak istiyoruz ama hangi tür olacağına karar veremedim,siz hangisini ve neden önerirsiniz?otum kanaryasi bulmak zor müdür?

Mert G.

Paylaşımcı
Ablama kanarya veya Hint bülbülü almak istiyoruz ama hangi tür olacağına karar veremedim,siz hangisini ve neden önerirsiniz?otum kanaryasi bulmak zor müdür?
Bence Hint bulbulu alın daha çok çeşitli oluyor zebra diye vb. Ama diğer hocalarım dediklerinide bekleyebilirsiniz

Ali Ege

Yeni Üye
Merhabalar Zevkler Tartışılmaz Fakart Sizin İsteğinize göre değişir mesela üreteyim diyirsaniz Hint bülbülü ötsün diyorsanız kanarya fakat ötüm kanaryası fiyatları makul çok yüksek Hint bülbüllerinin fiyatı uygundur bir çift Hint bülbülü aldığınızda yetiskin de yerien severse 2 ay içinde yavru alabilirsiniz kanarya biraz zordur bakımı herkez yapamayabikur

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhabalar Zevkler Tartışılmaz Fakart Sizin İsteğinize göre değişir mesela üreteyim diyirsaniz Hint bülbülü ötsün diyorsanız kanarya fakat ötüm kanaryası fiyatları makul çok yüksek Hint bülbüllerinin fiyatı uygundur bir çift Hint bülbülü aldığınızda yetiskin de yerien severse 2 ay içinde yavru alabilirsiniz kanarya biraz zordur bakımı herkez yapamayabikur
Yorumlarınız için teşekkür ederiz ama tarihlere bakarsanız konuların eski olduğunu görebilirsiniz. Güncel konulara yorum yapabilirsiniz. :)

Üst Alt