• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanarya kuşu hareketsiz durması

Haytm

Yeni Üye
Merhaba kanarya kusum var 3 yıldır gayet sağlıklı erkek ama zaman zaman ağzı acik hareketsiz bir sekilde duruyor bazen 10 15 dk yada yarim saat falan bu sekilde hic hareket etmeden duruyor acaba neden

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Strese dayalı bir durum olduğunu düşünüyorum

Bahar Y.

Müdavim
Merhaba kanarya kusum var 3 yıldır gayet sağlıklı erkek ama zaman zaman ağzı acik hareketsiz bir sekilde duruyor bazen 10 15 dk yada yarim saat falan bu sekilde hic hareket etmeden duruyor acaba neden
Bence sıcaktan böyle yapıyor, kanatlarınıda vücuttan uzaklaştırmış, yanlış görmediysem cam balkonda salık durumda, cam yok sanıp çarpmasa bari, dikkat edin :)

Haytm

Yeni Üye
Merhaba kuşun dışkısını paylaşabilir misiniz. Enerji ve iştah nasıl..bulunduğunuz şehir sıcak mı
Rizede yasiyorum cok sicak bi yer degil malum lakin kuşum bugun suyunu değiştirdikten sonra icti bikac yudum aradan 5 dk gectikten sonra bi çırpınma sesiyle yanina gittiğimde sırt ustu yerde yatmış ve şişmiş vaziyetteydi cok surmeden de öldü neden oldugunu anlayamadim 3 yıldır baktigim bi kustu hastalik iştahsızlık gibi bi belirti fark etmemistim

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu tür kuşlar hastalık gizleme konusunda muhabbetlere göre daha başarılıdırlar. Kuruma vs hastalıklar çok çabuk tesir eder. Geçmiş olsun

Haytm

Yeni Üye
Bu tür kuşlar hastalık gizleme konusunda muhabbetlere göre daha başarılıdırlar. Kuruma vs hastalıklar çok çabuk tesir eder. Geçmiş olsun
Ilk defa aynı seyi yapmıyordu 3 yıldır baktığım bi kustu zaman zaman aynı seyi yapiyodu nedenini anlayamadim bi turlu bugün de öldü malesef sebebini bilemiyorum

Üst Alt