• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanarya eşleşme

qwertyu

Yeni Üye
İyiye işaret biraz kızışsınlar
Tekrardan merhaba ben kuşların arasına karton koydum birbirlerini görmemeleri daha iyi dediler dişi kuş genelde hep ötüyor ve erkeği görmeye çalışıyor boşluktan erkek kanaryamda çok hafif ötme alıştırması yapıyor gibi tam şakımaya başlamadı yumurta verdim birde biraz ikisinede başka önerileriniz nelerdir

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
başka öneriye gerek yok, @Şehmus BAKIR ustanın dediği gibi yapın, dediği noktaya geldikten sonra devamını paylaşırlar.
size yeni öneri değil, zaman ve gözlem gerekli.

sağlıklı günler

qwertyu

Yeni Üye
başka öneriye gerek yok, @Şehmus BAKIR ustanın dediği gibi yapın, dediği noktaya geldikten sonra devamını paylaşırlar.
size yeni öneri değil, zaman ve gözlem gerekli.

sağlıklı günler
Merhaba kuşumun kafesinin tabanında yumurta buldum koyu renkti rengi birde açıktı kanlı gibi içi boş yumurtlamıştır dimi daha boş yumurtlar mı birde

qwertyu

Yeni Üye
Muhtemelen kızgın sebebiyle atmış. Erkek şuan nasıl daha hareketli ya da daha çok ötmeye falan başladı mı kur var mı
Erkek çok sessiz ötme başlamadı daha hareketli ama ötme yok daha atar mı yumurta birde attığı yumurta olmamış gibiydi

qwertyu

Yeni Üye
Kızgınlık yumurtası ise atmaz belki en fazla bir tane daha. Bu arada kuşlara yumurta maması verin 2-3 günde bir kendinizde yapabilirsiniz sitede tarifler var. Dişiye kalamar kemiği takın. Birde erkeğin resmini ve dışkı resmini atar mısınız hasta ya da tüyde değil dimi
Yumurta verdim ama tarifini bilmiyorum bakıp yapıyım siteden tüyden çıktı diye biliyorum erkek resimlerini atıyım dişide gaga taşı takılı şuan bulabilirsem kalamar kemiğide alırım

qwertyu

Yeni Üye
Kızgınlık yumurtası ise atmaz belki en fazla bir tane daha. Bu arada kuşlara yumurta maması verin 2-3 günde bir kendinizde yapabilirsiniz sitede tarifler var. Dişiye kalamar kemiği takın. Birde erkeğin resmini ve dışkı resmini atar mısınız hasta ya da tüyde değil dimi

qwertyu

Yeni Üye
İmkanınız var ise trendyolda vs grpet isimli satıcıdan en küçük gram hangisi ise yanlış hatırlamıyorsam 5-10 Gr satılıyordu 20 TL civarı bir fiyata worm mix alıp kullanmanız. Bunun akabinde elinizde yok ise multivitamin ve probiyotik kullanmak gerekecek gerwit ve diazyme ya da entrobac olabilir. En küçük gramları işinizi görür. Dişinin dışkıları nasıl. Bu arada imkan yok ise eczanelerden kullanabileceğiniz beşeri ilaçlarda var üstadlar onlardan önerir şuan piyasada hangisi bulunuyor bilmiyorum. Ama beşeri ilaçlarda aynı fiyatlara gelir muhtemelen
Vitamin var şuan onlardan veriyorum dişininde dışkısını atıyım

qwertyu

Yeni Üye
İmkanınız var ise trendyolda vs grpet isimli satıcıdan en küçük gram hangisi ise yanlış hatırlamıyorsam 5-10 Gr satılıyordu 20 TL civarı bir fiyata worm mix alıp kullanmanız. Bunun akabinde elinizde yok ise multivitamin ve probiyotik kullanmak gerekecek gerwit ve diazyme ya da entrobac olabilir. En küçük gramları işinizi görür. Dişinin dışkıları nasıl. Bu arada imkan yok ise eczanelerden kullanabileceğiniz beşeri ilaçlarda var üstadlar onlardan önerir şuan piyasada hangisi bulunuyor bilmiyorum. Ama beşeri ilaçlarda aynı fiyatlara gelir muhtemelen
Uzun zamandır aynı kafestelerdi erkek kuşun kafesi küçük diye birleştirmiştim ben onları o yüzden erkek yeni ayırdığım için ötmüyor olabilir diye düşündüm dişi gelmeden önce çok güzel ötüyordu

Üst Alt