L Lusor.ss Yeni Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 2 Puanları 3 5 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, kanaryamın dışkısı fotoğraftaki gibi sulu ne yapmam gerekir ? Normal bir durum mu? İshalmidir?
Arkadaşlar merhaba, kanaryamın dışkısı fotoğraftaki gibi sulu ne yapmam gerekir ? Normal bir durum mu? İshalmidir?
Şimâl Tutkulu Emektar Üye Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 994 Tepkime puanı 1,389 Puanları 113 Yaş 19 5 Ocak 2021 #2 Ne zamandır böyle? İshal olmuş gibi son zamanlar da ne verdiniz? Birde ızgara da ki delik problem yaratabilir.
Ne zamandır böyle? İshal olmuş gibi son zamanlar da ne verdiniz? Birde ızgara da ki delik problem yaratabilir.
L Lusor.ss Yeni Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 2 Puanları 3 5 Ocak 2021 #3 Yaklaşık 2 haftadır böyle 3 gündür parabiotik veriyorum Sade yem, haftada 2/3 mama Haftada bir karışık yem Haftada bir elma 15 günde bir vitamin veriyorum Kuşlar şu anda yumurtada yatıyor
Yaklaşık 2 haftadır böyle 3 gündür parabiotik veriyorum Sade yem, haftada 2/3 mama Haftada bir karışık yem Haftada bir elma 15 günde bir vitamin veriyorum Kuşlar şu anda yumurtada yatıyor
L Lusor.ss Yeni Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 2 Puanları 3 5 Ocak 2021 #4 Teşekkürler bilgilendirme için yaklaşk 3-4 güne yavrular çıkacak. sanırım 1 gün veriyoruz prazit ilacını
Teşekkürler bilgilendirme için yaklaşk 3-4 güne yavrular çıkacak. sanırım 1 gün veriyoruz prazit ilacını