BerkanCerci
Yeni Üye
2 tane kanaryam var sarı olan Kanarya elime erkek denilerek geçti. Yanına eş için beyaz olan Kanarya yı dişi diye aldım ancak hep kavga sebebiyle ikisinin farklı cinsiyet olduğundan şüpheliyim.. Beyaz olan nameler şarkılar söylerek öter iken sarı olan sadece cikliyor ve Beyaz olan ile kavga ediyor.. Şuan ikisini ayırdım sizce cinsiyet leri nelerdir. Kanaryalar dan çok anlamıyorum yeni yim bu kanaryalarda..
Kloakalarına baktığım zaman aşırı benzer görünüyor ikiside ne dişi diyebildim nede erkek ikisininde nötr gibi çok ortada, fotoğrafını çekemedim..
İkiside yuvalık için koyduğum ip ile ilgililer ve ipleri söküyorlar ama yuvalıklara ilgi yok, yuva yapma girişimi vs. Yok. Elimdeki tek belirti ötüş..
Beyaz olan bu şekilde ötüyor. Beyaz olan böyle sesler duyduğu zaman ise hemen tepki verip de karşılık veriyor, ötüyor.. Sarı olanda bu ötüş asla yok o sadece cikliyor.. Videosunu ekledim..
Kanarya ötüş videosu
Kloakalarına baktığım zaman aşırı benzer görünüyor ikiside ne dişi diyebildim nede erkek ikisininde nötr gibi çok ortada, fotoğrafını çekemedim..
İkiside yuvalık için koyduğum ip ile ilgililer ve ipleri söküyorlar ama yuvalıklara ilgi yok, yuva yapma girişimi vs. Yok. Elimdeki tek belirti ötüş..
Beyaz olan bu şekilde ötüyor. Beyaz olan böyle sesler duyduğu zaman ise hemen tepki verip de karşılık veriyor, ötüyor.. Sarı olanda bu ötüş asla yok o sadece cikliyor.. Videosunu ekledim..
Kanarya ötüş videosu
Ekli dosyalar
-
2.8 MB Görüntüleme: 4
-
3.7 MB Görüntüleme: 4
-
2.7 MB Görüntüleme: 4
-
5.2 MB Görüntüleme: 0