• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kanadının altı kanıyor

miramira

Yeni Üye
Uslu uslu oynarken kanadının altıni karşıdığını fark ettim o kadar kaşıdı ki kanattı kanadinı açıp baktık derin bir yara var terramycin krem sürdük kaşımayı kesti ama çok korkuyorum keyfi yerinde oynuyor konuşuyor dışkısı da normal iyi olması icin ne yapabilirim

mortsvivants🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Streamble.com üzerinden videosunu ve de kanat altı fotoğraflarını paylaşır mısınız?

mortsvivants🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Rif ampul alın ve kulak pamuğu ile kanattığı bölgeye günde 2-3 kez sürün. İyice yedirin ve sonrasında ağzını sıkıca kapatıp sonraki günler için muhafaza edin. İki üç gün sonra son durumu için güncelleme yaparsınız.
Yine de durumunu göreceğimiz fotoğraf ve video paylaşırsanız iyi olur.

Yeni üyesiniz, bu makaleleri de okumanızı öneririm.

mortsvivants🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Uslu durmadigi icin tam cekemedim ama kafasini ceviril kanadinin orayi kaşıyor
Bahsettiğim şekilde rif ampulü kanattığı tüm bölgeye iyice uygulayın. Yemesi sorun olmaz, rif hızlı iyileştirir bu yüzden bir an önce temin ediniz. Reçetesiz satan eczane bulursunuz.

miramira

Yeni Üye
Bahsettiğim şekilde rif ampulü kanattığı tüm bölgeye iyice uygulayın. Yemesi sorun olmaz, rif hızlı iyileştirir bu yüzden bir an önce temin ediniz. Reçetesiz satan eczane bulursunuz.
Rif ampul kullandık yarası kabuk bağladı bu iyiye işarettir dimi hala keyfi iştahı yerinde ve dışkısı sağlıklı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Rif ampul kullandık yarası kabuk bağladı bu iyiye işarettir dimi hala keyfi iştahı yerinde ve dışkısı sağlıklı
Tabiki kabuk dediğimiz şey dışarıdan mikrop girmesini önler, rife devam edin 🌸☺

Üst Alt