• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanadında kırmızılık var

Yasinn

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşum kanadını gerdirirken gördüm sol kanadında kırmızı birşey var. Kuşum yavru ama kaç aylık olduğunu bilmiyorum. Parmağımla yukardan aşağı indirirken az uçuyor sonra yere düşüyor. Birde sol kanadı titriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Resim video vs görmemiz lazım. Kanatlarında tüy problemi mi var?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İç ve dış parazit önermiştik yaptırdınız mı? Kanatlı uzmanına götüreceğini söylemiştin götürdün mu? Kanat altı kaşınma verdiğiniz peynir ve cipslerden olsa gerek alerjik bir durum diye düşünüyorum 👍 test yapılması gereklidir

Yasinn

Yeni Üye
İç ve dış parazit önermiştik yaptırdınız mı? Kanatlı uzmanına götüreceğini söylemiştin götürdün mu? Kanat altı kaşınma verdiğiniz peynir ve cipslerden olsa gerek alerjik bir durum diye düşünüyorum 👍 test yapılması gereklidir
Hocam şuan çalışmıyorum maddiyatım elvermiyor o yüzden veterinere götüremedim daha. Ama yemini suyunu kesinlikle eksik etmiyorum. Sanada geçen çok ayıp ettim kusura bakma.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Sen hatanı anlayıp özür diledin kardeşim bu da bir erdemliktir 👍 kuşunu bir süre uçurma kafeste kalsın probiyotik ver üç gün boyunca hergun tazeleyerek ve sonrasında tekrar dışkı resmi görelim.Ortami sıcaksa birde haftada iki kez gün içinde banyo yaptır.Eger bulabilirsen vilmectin temin edersin bulduktan sonra burada resmini paylaş nasıl kullanacağını tarif ederiz