• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kalamar tozu nerden alabilirim. (Güvenilir biyer)

hollanda

Aktif Üye
Kuşum kalamar kemiği yemiyo. Mamaha toz katacam. İçeriğine güvenilir nerden alabilirim

muhammetsami

Yeni Üye
Calcilux veya nekton MSA alabilirsiniz mamada veya yemde verebilirsiniz👍mamaist com dan temin edebilirsiniz 😊
2 sorum olacak 🙏

1-
Dişi 1 haftadır çifleşiyo yuva hazırlıyonama kalamar yemiyo
İlk yumurta çıktıktan sonra daha çok yer diyolar kalamarı
Doğru mu ?

2-
Calci lux için
50 milim suya 1 mercimek tanesi yazıyo heryerde
Ama mamaist ve karadenzipet de ki yazanlara göre hesapladım 50 ml suya 1.6 gr eklemem gerekiyo
1 mercimek tanesi kadar toz calcilux 1.6 gr ediyo mu? Tartı aletim yok bilemiyorum.
Sizden gelen cevaplara göre gere gerekirse petshopta ölçecem mercimek tanesi kadar calcilux kaç gr ediyo bakıcam

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
2 sorum olacak 🙏

1-
Dişi 1 haftadır çifleşiyo yuva hazırlıyonama kalamar yemiyo
İlk yumurta çıktıktan sonra daha çok yer diyolar kalamarı
Doğru mu ?

2-
Calci lux için
50 milim suya 1 mercimek tanesi yazıyo heryerde
Ama mamaist ve karadenzipet de ki yazanlara göre hesapladım 50 ml suya 1.6 gr eklemem gerekiyo
1 mercimek tanesi kadar toz calcilux 1.6 gr ediyo mu? Tartı aletim yok bilemiyorum.
Sizden gelen cevaplara göre gere gerekirse petshopta ölçecem mercimek tanesi kadar calcilux kaç gr ediyo bakıcam
1.onun ihtiyacı varsa öncesinde de veya sonrasında da tüketecektir siz kafeste bulundurunuz.
2.o kadar ince hesaba gerek yok plastik bir çay kaşığın tersiyle göz kararı bir mercimek kadar atabilirsiniz 👍

Üst Alt