• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kalamar Kemiğini çok tüketmesi normal mi ?

Maviş Paşa

Tutkulu
1.5 aylık yavru muhabbet kuşu yemini de suyunu da içiyor. Kumuda yemeye başladı ancak kalamar kemiğini çok yiyor. Papağanın bile yarısı duruyor. Diğer kuşum o kadar yemiyor bile. Yavru maşallah iyi yiyor.

Çok yemesi normal midir. Erkek diye almıştım Aslında da dişi dendi forumda. Dişiyse çok yer dediler de. Yavru kuş her verdiğimi merak edip yiyor ondan mıdır ki ?

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
kalamar kemiği kalsiyum kemik gelişimi ve tüy sağlığı bakımından çok faydalı bi besin. çok tüketmesinin anormal bi durum olacağını sanmıyorum

TG SPAA

Paylaşımcı
1.5 aylık yavru muhabbet kuşu yemini de suyunu da içiyor. Kumuda yemeye başladı ancak kalamar kemiğini çok yiyor. Papağanın bile yarısı duruyor. Diğer kuşum o kadar yemiyor bile. Yavru maşallah iyi yiyor.

Çok yemesi normal midir. Erkek diye almıştım Aslında da dişi dendi forumda. Dişiyse çok yer dediler de. Yavru kuş her verdiğimi merak edip yiyor ondan mıdır ki ?
Çok normal.

Maviş Paşa

Tutkulu
Papağan bile 2 3 kere yiyor kalıyor. diğer 6.5 aylık olan kuşa ufalayıp yeme katıp veriyom. Bu maşallah alalı 2 hafta olacak ama 2.kalamarı takacam.

Normal su bardağı boyundaydı kibrit kutusunun yarısı kadar bişey kaldı. 😂

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Kemirmeyi çok sevdikleri için kalamar kemiğinin çoğu kafes tabanında birikebiliyor. Haftada 2 veya 1 kere takıp çıkartabilirsin yada mama içine ilave edebilirsin.

TG SPAA

Paylaşımcı
Benim kuş yemiyor, kafesi ya da tülu kemiriyor. Arada bir de kaya tuzu 😔😞😔😞

Maviş Paşa

Tutkulu
Gaga taşını suyu yemi kalamarı ve kumu hep yer değiştirdim. Hepsinin tadını alsın yesin diye. Kum yemiyodu şimdi yiyor gaga taşını da yiyor. Sorun olmadığına sevindim.

Mama vermiyorum hiç. Meyve yeşillik arada papağanın kafeste çekirdek yiyor 😂

Üst Alt