Saçma gelicek biliyorum ama bitmiş kalamar kemiği nası oluyor fotoğrafı olan varsa atabilir mi benim kuşta mı sıkıntı var sadece dış yüzeyini yiyor da anlamadım neresini yemesi gerekiyor.
Saçma gelicek biliyorum ama bitmiş kalamar kemiği nası oluyor fotoğrafı olan varsa atabilir mi benim kuşta mı sıkıntı var sadece dış yüzeyini yiyor da anlamadım neresini yemesi gerekiyor.
Sert ve daha yumuşak olan kısım var yumuşak derken kum gibi oluyor kemirince genelde o kolay kemirilen kismi yiyorlar veya benim kuşlar tamamını da yiyor
Ben aralıklı zamanlarda veriyorum iki haftada, üç haftada bazen ayda bir. Şimdilik bir sıkıntısını görmedim.
Ama maden suyu olması gerekiyor soda değil.
Beypazarı kullanıyorum ben.
Ben aralıklı zamanlarda veriyorum iki haftada, üç haftada bazen ayda bir. Şimdilik bir sıkıntısını görmedim.
Ama maden suyu olması gerekiyor soda değil.
Beypazarı kullanıyorum ben.