• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kahverengi sıvı dışkı ve zayıflama

bıdıkhanım

Yeni Üye
IMG_20241221_100017.jpgIMG_20241221_101854.jpg
Merhaba, kuşum kahverengi dışkılamaya ve zayıflamaya başladı. Bazen sadece su gibi sıvı yapıyor. Göğüs kemiği belirginleşti, yemini ve kızıldarısını normal yiyor, meyve sebze pek yemiyor, su içmesi arttı. Dışkısı bir türlü düzelmiyor, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:

Demir E.

Paylaşımcı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuzun tüy sorunu mu var? Bir hastalığı mı var video ekler misiniz boydan bir görmek istiyorum. Dışkılarda hastalık var bu parazit de olabilir veya organ hasarı da olabilir bunu analiz etmek lazım

bıdıkhanım

Yeni Üye
Kuşunuzun tüy sorunu mu var? Bir hastalığı mı var video ekler misiniz boydan bir görmek istiyorum. Dışkılarda hastalık var bu parazit de olabilir veya organ hasarı da olabilir bunu analiz etmek lazım
evet yaklaşık bir buçuk yıldır karın ve bacak bölgesindeki tüyleri yolma davranışı var, veterinerlere götürdüm ilaçlar çare olamadı sadece daha az yara yapıyor. gündelik hayatta yakalık takıyor.

bıdıkhanım

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Besleyebiliyorsaniz Versele Laga A 21 Mama İle Besleyin. Diskilarina Bakarsak Bir Sorunu Var Yavrunuzun. Karacigerine Bakıldı mi Hiç Yavrunuzun ? Daha Tecrübeli Arkadaşlarımız Gorunce Yorumlar Tekrar Geçmiş Olsun. @Burçak A. @Aslı Ö. @Demet bükay
merhaba teşekkür ederim, tüy yolma davranışı için en son Şubat ve Nisan ayında röntgen çekilip karaciğere bakılmıştı.
Dediğiniz mamayı hiç kullanmadım, yem yediği halde kullanayım mı?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
merhaba teşekkür ederim, tüy yolma davranışı için en son Şubat ve Nisan ayında röntgen çekilip karaciğere bakılmıştı.
Kuşunuz kaç gram biliyor musunuz?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrunuzda enfeksiyon var kanatlı uzmanı görmeli, konumunuz İstanbul'da gözüküyor. Kağıthanede vetfrom alternatif tıp merkezi Gözde hanıma veya Ataşehir hayvan hastanesine götürün mutlaka 🙏
en son 34 gr idi, veteriner minyon olduğu için normal demişti
şu an daha zayıf
Elle besleme maması temin edip besleyin mutlaka bayağı zayıflamış yavrunuz 🙏

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Günde 1 Kere Beslense En Azından Daha İyi Olur. Kilosuda Toparlanır. 34 Gram Biraz Düşük. Rica Ederim Geçmiş Olsun 🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Zeolitli besleme ile ve dönüşümlü takviyelerle 2 ayda tüylerine kavuşur bu çocuk inşallah☺ hayatınızdan ilaçları çıkarın hiç gerek yok

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
zeolitle ilgili hiçbir bilgim yok, araştıracağım bilginize güveniyorum. Takviyelerden kastınız nelerdir
ZEOLİT:
Zeolit vücutta detoks görevi görür,

Vücuttaki toksinleri ve ağır metalleri alır,

Sindirim sistemini düzenler,

Vücudun antioksidan seviyesini yükseltir,

Bağışıklık sistemini güçlendirir,

Virüsler, soğuk algınlığı, grip, enfeksiyon ve hastalıklara karşı vücut direncini artırır,

Karaciğeri destekler, ishali keser,

Vücuttaki pH oranının dengeler,

Enerjiyi artırır, rahatlık sağlar,