• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kafeste eksik bir şey var mı

ekrmkuş

Paylaşımcı
Kafesimde ne eksik söyler misiniz @Demet bükay abla aldım tünek yarın yada diğer gün gelicek

Kafesimde ne eksik söyler misiniz @Demet bükay abla aldım tünek yarın yada diğer gün gelicek
Gaga taşı, kalamar kemiği, grit kuş kumu kafeste kesinlikle olmalı diğer konunda söyledim sana tekrar tekrar konu açmana gerek yok, kafesinde iki kuş için çok küçük ızgaralı bir kafes al en kısa zamanda ve kafeside temiz tut😊

ekrmkuş

Paylaşımcı
Gaga taşı, kalamar kemiği, grit kuş kumu kafeste kesinlikle olmalı diğer konunda söyledim sana tekrar tekrar konu açmana gerek yok, kafesinde iki kuş için çok küçük ızgaralı bir kafes al en kısa zamanda ve kafeside temiz tut😊
Kafesi temizledim kumda var büyük kafes için koyacak yer yokki uzunlamasına mı alsam yataylamasına sığacak yerim yok

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
@ekrmkuş kafesini en kısa zamanda değiştirmelisin. İki kuş için çok küçük. Aldığın tünekler içinde yorum yapacak olursam ben büyük tünekten yanayım her zaman. Uzunlamasına taktığımda tüneğin geri kalan kısmı dışarıya çıkıyor ve kuşun kafes dışında da tüneği oluyor.

Üst Alt