• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafeste duruş

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yok darı veriyorum şuan alıştırmak için kendime ara vermiştim dışkıları iyi değil diye eğitime sadece elime yakın duruyorlar kafeste hocam darı yerken
Parmağında resmini görmek isterim 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ne zaman elinize gelirse olay o zaman çözülür 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun daha çok ilgiye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum yani evcilleştirme yöntemleri ile parmağınıza alıştırin size güvenmiyor güven verin

Melisa41

Tutkulu
Kuşun daha çok ilgiye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum yani evcilleştirme yöntemleri ile parmağınıza alıştırin size güvenmiyor güven verin
Hocam haklısınız bu sıralar pek ilgilenemedim kafesleri de ayirinca bu yüzden bu şekilde davrandı o zaman bir anda ilgiliye azalttım ben bugün başlıyorum ilgi göstermeye inşallah kısa zamanda parmağıma geldiğinde de resmini paylaşırım 🙂 dışkıda bunla mi alakalı o zman hocam hastalık falan yok demi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkılar sürekli aynı olmaz zaten korku stres besin ve tabiki hastalık bu sebeplerden değişebilir ama ben dışkıda ve görüntülerde hastalık göremedim

Semihatlgn123e

Aktif Üye
Benim de eskiden birdişi muhabbet kuşum böyle uyuyordu tedirgin olduğunda böyle yatıyordu ama sonra öyle alıştı uykusunuda alıyordu yani sıkıntı yapmanıza gerek yok

Semihatlgn123e

Aktif Üye
Bide bana demiştiniz benim kuş için dışkı fotosu ekledim streamabl den lütfen bir cevap verir misiniz