• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafeste ayna

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Sultan papağanımın kafesınde ayna olsa bişey olurmu bi zararı olurmu acaba ben bufun koydum cok guzel cok sevdı ben mutlu oldum ben evde yokken onla konusur sureklı bakar sıkılmaz diye oda cok sevdı sürekli bakıyo aynaya gidiyor ama bi zararı olurmu yada arada takıp arada cıkarsammı

cankty

Aktif Üye
Kendini gördünden sürekli irtibat olucakdır
Genelikle kulanımması önerlimez kuşu kızgınlaştırır

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Çok sevdi ama sıkılmıycak diye bende sevındım ama durmasınmı diyosunuz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Normalde muhabbet kuşlarına ayna kesinlikle önerilmiyor. Çünkü aynadaki yansımasını eşi sanıyor ve o aynaya kusuyor sonra o kustuklarını yiyor ayrıca ayna pisleniyor lekeleniyor onu da gagaliyor. Tüm bunlardan ötürü kursak mantarı dahil çeşitli hastalıklara davetiye çıkarıyor. Ama sultan papağanları için bu durum geçerli mi bilmiyorum. Ama bence yine de ayna koymayın canı sıkılmasın istiyorsanız kafesine birkaç oyuncak asabilirsiniz.

Dryyyyyy

Paylaşımcı
O kadar tatlıkı sureklı gidiyo bakıyo öpücük falan atıyo cicikuşum benim ama dogru ona alışırsa bizi unutabilir en iyisi cıkarmak

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Ama yinedd kafesinde ayna olan sultan papağanı olan birş varsa yazabilirmi nasıl olduklarını