Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Ama bir dahakine artık ben kazanacağım söyleyeyim. Bir insana kaçtır şans hiç mi gülmez . Bu güzel etkinlik için emeği geçen tüm değerli dostlara teşekkürler.
1881- @berkayyyy ve @birdlover666
1008- @Demir E.
1066- @Mehmettt
6712- @Begcennetpapaganı
2362- @tssy23
İki kişi aynı numarayı yazdığı için normalde sonradan yazan eleniyor. Ama biz çok büyük bir aileyiz @tssy23 kitabı olduğu için sağolsun arkadaşlardan birine verebilirsin deyince kitabı @birdlover666 a hedıye etmiştir Kendisine çok teşekkür ediyoruz ve ismi geçen arkadaşları da tebrik ediyorum bana özelden ulaşın size değerli e kitaplarınızı takdim edeyim
Yaaa.. çok teşekkür ederim okuduğum cümle bile sahip olmuşum gibi mutlu etti aslında evet istekliyim bayağı oldukça merak ettiğim bir kitap gerçekten de biz bu şanssızlıkla daha çok bekleyecekmişiz gibi geliyor bana ama eğer bana da çıkarsa okuduktan sonra bende size hediye edeceğim
1881- @berkayyyy ve @birdlover666
1008- @Demir E.
1066- @Mehmettt
6712- @Begcennetpapaganı
2362- @tssy23
İki kişi aynı numarayı yazdığı için normalde sonradan yazan eleniyor. Ama biz çok büyük bir aileyiz @tssy23 kitabı olduğu için sağolsun arkadaşlardan birine verebilirsin deyince kitabı @birdlover666 a hedıye etmiştir Kendisine çok teşekkür ediyoruz ve ismi geçen arkadaşları da tebrik ediyorum bana özelden ulaşın size değerli e kitaplarınızı takdim edeyim