• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Görsel Paylaşım Kafeskuslari.com Whatsappta TAKİP EDELİM

Whatsapp kanalımızı takip ettiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 9 64.3%
  • Henüz değil

Kullanılan: 5 35.7%

• Kullanılan toplam oy
    14

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
İlklerin ve Türkiyenin en iyi forumu kafeskuslari.com Whatsapp'ta UFAK BİR NOT TAKİP EDENLERİN NUMARASI İSMİ VE RESMİ GÖRÜNMÜYOR gönül rahatlığı ile takip edebilirsiniz
Link e tıklayıp takip edebilirsiniz. Anlık paylaşımlar ve pratik bilgiler burada

Screenshot_20230929_094651_WhatsApp.jpg

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bir not da ben bırakmak istiyorum lütfen whatsapp grubuna soru sormayalım sorular forumdan konu açarak soralım 👍emeğine sağlık @The Search yine bir ilke imzanı attın ☺🙏

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Herkesin takibi iyi olacaktır bazı püf noktalar video ve tarifler olacak ve tekrar hatırlatıyorum takip ederseniz anonim kalıyorsunuz yani Profil resmini numaranız ve tüm bilgileriniz gizli kalıyor

Doğacı

Eski Forumcu
Takip edelim arkadaşlar yoksa herkesi buraya tek tek etiketlerim🤪🤣
Telegram kullanıyorum,Telegram daha iyi bence. WhatsApp hesabımı sileli çok uzun zaman oldu.
Telegram'dan kanal açarsanız bilgi soruları içeren anketler,konuşma odasında kuşlar hakkında bilgiler sohbetler olabilir. Bizler de takip edip bilgilendiriz. WhatsApp kullanmayanları da düşünün 😅

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Telegram kullanıyorum,Telegram daha iyi bence. WhatsApp hesabımı sileli çok uzun zaman oldu.
Telegram'dan kanal açarsanız bilgi soruları içeren anketler,konuşma odasında kuşlar hakkında bilgiler sohbetler olabilir. Bizler de takip edip bilgilendiriz. WhatsApp kullanmayanları da düşünün 😅
Kanalın en güzel özelliği sadece marka yayın yapıyor diğer türlü soru cevap oluyor o durumda forum yeterldir

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kafeskuslari ailemize hayirli olsun eline emegine saglik yasin hocam 👏 buarada linke tikliyorum ama herhangi bir yonlendirme yapmadan sayfa kapaniyor bi kontrol edebilirmisin linkte sorun yoksa benim tarayicida yada telefonda sanirim birsey var demektir ona gore bir bakayim bende sorunun ne olduguna
Hocam şimdi denedim çalışıyor

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Takip ettim ama whatsap ekranıma düşmedi

Üst Alt