• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KAFESKUSLARİ.COM OKULU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Adım Demir. Karabükte yaşıyorum. 5 kuş(2 sultan, 3 muhabbet) ve 1de küçük kaplumbağam var. Yarın 25 yaşıma giriyorum.
Sağlıklı huzurlu mutlu çok güzel yaşların olsun inşallah ablacım 🥰doğum günün kutlu olsun

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Öncelikle oldukça tatlı bir fikir ve öğretici bir proje gibi duruyor hayırlısı olsun🤩🙌😁
Ben aktiflik konusunda biraz sınıfta kalabilirmişim gibi düşünüyorum 😥😅 okullarla da aram pek iyi olmadı🙈 ama böyle bir projeye katılım göstermeyi isterim çünkü kendimi bildim bileli hayvanlarla haşır neşirim ve burada çok güzel bilgiler öğrendim, öğrenmeye devam ediyorum. Bu fikirden de neler kapabilirim, kendime neler katabilirim bunu deneyimlemeyi açıkçası isterim, sanırım seveceğim tek okul olabilir bu kuş okulu😅☺
Kendimi tanıtayım, Ben Ece, 97 doğumluyum, İstanbul'da yaşıyorum, çalışıyorum, evde 1 muhabbet kuşum olan Map'in , sokakta 10'dan fazla kedi, gelip geçen köpeklerin ve kuşların annesiyim🥰 bu proje de bende yer almak isterim, aktiflik konusunda sınıfta kalırsam da canınız sağolsun hocalarım😂😂

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba ben Hilye,19 yaşındayım.Sınav öğrencisiyim😭Sınavım istediğim gibi geçerse bu okulun da öğrencisi olabilirim.Geçen seneye kadar evcil hayvan bakma tecrübem yoktu ama araştırmacı kişiliğim beni buralara sürükledi.Farklı alanlarda kendimi geliştirmeyi,bilgi edinmeyi seviyorum.Beni bırakıp cennete uçan kuşumla birlikte 4 muhabbet kuşu baktım/bakıyorum.İnşallah bu sene istediğim fakülte gelir ve hem insanlara hem de diğer canlara yardımcı olacak kadar gelişirim🥰
(Bana dua edin çok çok az kaldı 🥲)

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba ben Hilye,19 yaşındayım.Sınav öğrencisiyim😭Sınavım istediğim gibi geçerse bu okulun da öğrencisi olabilirim.Geçen seneye kadar evcil hayvan bakma tecrübem yoktu ama araştırmacı kişiliğim beni buralara sürükledi.Farklı alanlarda kendimi geliştirmeyi,bilgi edinmeyi seviyorum.Beni bırakıp cennete uçan kuşumla birlikte 4 muhabbet kuşu baktım/bakıyorum.İnşallah bu sene istediğim fakülte gelir ve hem insanlara hem de diğer canlara yardımcı olacak kadar gelişirim🥰
Umarım her şey dilediğin gibi geçer ☺🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Rabbim gönlüne göre versin canım başarılar dilerim 🥰🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Biraz da burada öğrenci olayım. :)
Nisa adım, 19'um ve gözüm gibi baktığım sokakta bulduğum bir sultan papağanım var. Öğretmenlerimin gözde öğrencisi olacağım. 🤪
Hah şöyle çalışkan öğrencileri görelim🤩🧑‍🎓hatta ödül vereceğim 1 kilo darı kuşlarınıza benden🥰🤲
Okulumuzu 1.bitirene en taze darılar
@Şehmus BAKIR dan yollanacaktır🥰

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...