• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kafeskusları.com da Ünvan alma

Fatih34

Aktif Üye
Merhaba kafeskusları.com da ünvan almak için ne yapabilirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba kafeskusları.com da ünvan almak için ne yapabilirim
Sanırım rütbe demek istediniz ☺ onu zamanla yardım ederek ,çevirim içi olarak, bilgi paylaşarak ve hilesiz mesaj sayısına göre yönetim kararıyla alırsınız 👍öyle taleple hiç kimse almadı herkes hakedip aldı 🥰

Fatih34

Aktif Üye
@Şehmus BAKIR merhaba ben emeğimle yardımımla almak için yazdım zaten sadece bu başarımları görebileceğim bir yer varmı ne yapmam gerektiği bu siteyi gördüğümde hemen üye olmak istedim birilerine yardım etmek beni çok mutlu ediyor bu siteyi kurduğunuz için sizi tebrik ediyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
@Şehmus BAKIR merhaba ben emeğimle yardımımla almak için yazdım zaten sadece bu başarımları görebileceğim bir yer varmı ne yapmam gerektiği bu siteyi gördüğümde hemen üye olmak istedim birilerine yardım etmek beni çok mutlu ediyor bu siteyi kurduğunuz için sizi tebrik ediyorum
Öncelikle kendimizi tanıtalımda konu açarak kendinizden bahsedin☺Ve gerçekten hayvansever ve yardımseverseniz bizimle kalır bilgilerinizi tecrübe ettiklerinizi paylaşır ve bilgi alışverişinde olursunuz 👍Rütbeler semboliktir aramızda hiç rütbesi olmayan ve benim için çok değerli insanlar da var 🙏Zamanla ve doğru bilgilerle yönetimin kararıyla rütbe sahibi olursunuz☺

Fatih34

Aktif Üye
@Şehmus BAKIR tamamdır teşekkürler kendimi tanıtmak derken nasıl yaşımı ismimi gibi mi yoksa hayvanlara merakım gibi mi birde ben ismimi yanlış girdim nasıl düzeltebilirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
@Şehmus BAKIR tamamdır teşekkürler kendimi tanıtmak derken nasıl yaşımı ismimi gibi mi yoksa hayvanlara merakım gibi mi birde ben ismimi yanlış girdim nasıl düzeltebilirim
İsim yaş meslek hayvanlarla ilgili ne yazmak istersniz işte kaç tane kuşunuz oldu ilk evcil hayvanınız neydi vs. İsminizin ne olmasını isterseniz yazın buraya düzelteyim☺👍