• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! kafesinin yanında siyah kucuk bocekler gordum

afradin

Yeni Üye
kusumun kafesinin oldugu yerde siyah bocekler gordum hemen temizledim ama arastirdigimda bit olabilecegini gordum yakinimda hic veteriner yok ne yapmaliyim ve sulu kaka yapiyordu onu da hala duzeltemedim patates haslayip verdim entrobac kullandim pirinc lapasi verdim aspur yedirdim hala gecmedi. surekli tuy dokuyor ve kopariyor heryeri kepek yapiyor ne yapmaliyim. yasini ve cinsiyetinide bilmiyorum.

Ekli dosyalar

Dmkkk

Yeni Üye
Bit için ense damlası yapılması gerekir. Kafes temizliği de bu konuda çok önemli. Tünekler temiz görünmüyor. Kafesi güzelce kaynar suyla ve sirkeli suyla temizleyin. Tünekleri temizledikten sonra ocak üzerinde tütsüleyin. Temizliği her gün yapın lütfen. Böceklerin fotoğrafını çekebildiniz mi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
kusumun kafesinin oldugu yerde siyah bocekler gordum hemen temizledim ama arastirdigimda bit olabilecegini gordum yakinimda hic veteriner yok ne yapmaliyim ve sulu kaka yapiyordu onu da hala duzeltemedim patates haslayip verdim entrobac kullandim pirinc lapasi verdim aspur yedirdim hala gecmedi. surekli tuy dokuyor ve kopariyor heryeri kepek yapiyor ne yapmaliyim. yasini ve cinsiyetinide bilmiyorum.
Merhaba hemen dış parazit damlası uygulayın
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz
Henüz yavru 3/4 aylık civarı
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin lütfen
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın rutin olarak yapılmalıdır
Vilmectin 6 ay ara ile uygulanır
Veteriner kliniklerinde de olabilir sorun lütfen
Kafesi iyce sirkeli su ile temizleyin

Üst Alt