• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafesin konumu hakkında yorum

horizon

Aktif Üye
kuşum eve ilk geldiğinde oturma odasına koymuştum orda çok yalnız kalınca geri mutfağa koydum kuşu salınca bu sefer sıkıntı oldu kaktüs fln var ayrıca annem mutfağı temizlerken çamaşır suyu fln kullanıyor kuş rahatsız olur diye düşündüm kuşu odama almaya karar verdim. kuşun bulunacağı konumu muhteşem çizimimle size anlatmaya çalıştım sizce balkon kapısını açtığımda rüzgar gelir mi kuşa

Ekli dosyayı görüntüle 12010

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Benim fikrim tam ortasında olmadığı için cereyan da kalmaz. Lakin soğuk günlerde esecek rüzgarı o yöne doğru ulaşıp ulaşmadığını siz daha iyi kontrol edersiniz. (ilk resim için konuşuyorum)

horizon

Aktif Üye
Benim fikrim tam ortasında olmadığı için cereyan da kalmaz. Lakin soğuk günlerde esecek rüzgarı o yöne doğru ulaşıp ulaşmadığını siz daha iyi kontrol edersiniz. (ilk resim için konuşuyorum)
Ekli dosyayı görüntüle 12012

şu konum iyi gibi gözüküyor ceryan olursada zaten kapı ile balkon kapısı arasında olur büyük ihtimal

horizon

Aktif Üye
odayı havalandırmak istediğimde kafesin üzerine örtü sererim olmazsa

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Balkon kapısının tam karşı köşelerine koyarsan en ufak ceyranda kuşuna gelecektir balkon kapısının hizasındaki duvarın köşelerine koymaya çalış yada yan duvarlara asabilirsin

Üst Alt