• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafesin Kapısını Açık Bırakmak - Odaya Salmak

Sean Kingston

Aktif Üye
Sultan Papağanımın kafes kapısını açıp gündüz odaya salmak istiyorum

Kafes kapısını gece kapatacağım.

Endişe ettiğim şey acıkıp susadığında kafese girmeyi düşünüp yapar mı?

Özetle gündüz vakti odada özgürce dolaşsın uçsun istiyorum

Bu arada 7 - 8 aylık dişi elime geliyor ancak sevince bazen uçup gidiyor

Sean Kingston

Aktif Üye
Sürekli kafesin içinde durmasına gönlüm el vermiyor. Salınca bana hem daha iyi alışır.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sultan Papağanımın kafes kapısını açıp gündüz odaya salmak istiyorum

Kafes kapısını gece kapatacağım.

Endişe ettiğim şey acıkıp susadığında kafese girmeyi düşünüp yapar mı?

Özetle gündüz vakti odada özgürce dolaşsın uçsun istiyorum

Bu arada 7 - 8 aylık dişi elime geliyor ancak sevince bazen uçup gidiyor
Siz evdeyseniz yapabilirsiniz. Ama siz evde yokken dışarıda kalması riskli. Evdeyseniz odada istediği gibi uçsun dolaşsın.

Sean Kingston

Aktif Üye
Kafesini tanıyorsa girer tabi. Bizden akıllı onlar. 😊 Baktınız baya zaman geçti girmiyor siz kafesine koyarsınız.
Haklısınız. Hem papağanım bana daha iyi alışmış olur değil mi bu sayede. Papağanı biraz büyük aldım ben ondan dolayı bana tam alışkın değil

Kafes dışında takılacağı bir platform almak istiyorum ayrıca

Yoda

Aktif Üye
Haklısınız. Hem papağanım bana daha iyi alışmış olur değil mi bu sayede. Papağanı biraz büyük aldım ben ondan dolayı bana tam alışkın değil

Benim sahiplendiğim Sultan da yetişkin ve kafese girince çok durgunlaşıyor. Kesinlikle dışarıda daha mutlu. 😄 O yüzden size de dediğiniz gibi bir oyun alanı yapmanızı tavsiye ederim. Hatta yemlik koyabileceğiniz yerler de olursa dışarıda yemek içmek de çok hoşuna gidebilir. Her ihtimale karşı kuştan uzak duracağınız zaman kafese koyun derim. Bazen sakarlıklar yapabiliyorlar maalesef.

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör

Kafesin üstü kolay çıkarılabiliyorsa öyle de yapabilirsiniz, daha kolay olur onun için ayrıca odada sivri keskin nesneler olmaması gerekir saat başı kontrol edebilecek birisi olsa iyi olur veya kamera varsa

Sean Kingston

Aktif Üye
Kafesin üstü kolay çıkarılabiliyorsa öyle de yapabilirsiniz, daha kolay olur onun için ayrıca odada sivri keskin nesneler olmaması gerekir saat başı kontrol edebilecek birisi olsa iyi olur veya kamera varsa
Böyle bir düzenek yaptım. Tam fotoğrafını çekecekten dış tünekten içeri girdi çekirdek yemeye başladı45437C8A-C75C-4D7A-B43A-392A166F930E.jpeg

Son düzenleme:
Üst Alt