• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kafesimi aldım değerlendirirmisiniz

serapunal

Yeni Üye
Normalde streç filme karşıyım, fakat kuşlar üst tünekleri sever, alta inmezler, aç kalırsa yada hasta olursa iner Allah korusun 🤲
Kafeste büyük olunca tüyler ızgaraya insin uçuşmasın😊
İlk tüyünü daha dökmedi ama küçük kafeste 3 tanesinin ucunu kırdı yarım hala öyle dolanıyor😁

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
Normalde streç filme karşıyım, fakat kuşlar üst tünekleri sever, alta inmezler, aç kalırsa yada hasta olursa iner Allah korusun 🤲
Kafeste büyük olunca tüyler ızgaraya insin uçuşmasın😊
Evet bana da demiştiniz ama sizin demenizden sonra dikkatle her gün streç filmi kontrol ediyorum ama hiçbir soyulma kemirilme izi yok. Kafesim sizinki kadar büyük olmasa da kullanıyorum ben de yarısını kapatıyorum. 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tiksinme olmaması iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemedim 😂 ama yine de elimle asla almam ben ıslak mendil iyi ki üretilmiş :D
Bende parmağımla toplarım yerden hatta kurumasını belker ve alırım atarım, ıslak mendil ile taze dışkıyı halı koltuk kanepe üzerinde alamazsın dağılır yapışır, mendille kazırsın🤣🤣
Hiç tiksinmem pokliler hepsi🤣🤣

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
Bende parmağımla toplarım yerden hatta kurumasını beler ve alırım atarım, ıslak mendil ile taze dışkıyı halı koltuk kanepe üzerinde alamazsın dağılır yapışır, mendille kazırsın🤣🤣
Hiç tiksinmem pokliler hepsi🤣🤣
Islak mendili üzerine atıp yanlardan hafif sıkınca ıslak mendile yapışıyorlar oradan alıyorum en son temiz kısmıyla biraz daha üstünden geçiyorum hiç koltuğuma yapışmadı iyi ki :D

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet bana da demiştiniz ama sizin demenizden sonra dikkatle her gün streç filmi kontrol ediyorum ama hiçbir soyulma kemirilme izi yok. Kafesim sizinki kadar büyük olmasa da kullanıyorum ben de yarısını kapatıyorum. 😊
Birtek bu kafeste Streç var diğer büyük kafeslerim de yok😊 hiç problem de yok👍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Islak mendili üzerine atıp yanlardan hafif sıkınca ıslak mendile yapışıyorlar oradan alıyorum en son temiz kısmıyla biraz daha üstünden geçiyorum hiç koltuğuma yapışmadı iyi ki :D
Senin iş zahmetli, her şekilde el yıkanıyor, insan çocuğundan tiksinir mi🥰