• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafesi Naylon İle Sardım Bişey olur mu?

İam_Hyper

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşumun kafesinin sadece ortasından az kısmını naylon ile sardık sorun olur mu lütfen cvp verin

EnesGenç

Eski Forumcu
Niye sandınız sebebi ne paylasirmisiniz

EnesGenç

Eski Forumcu
Naylonu çıkarın gereksiz tule de kötü diyorlar. Sağlıksız olduğu için. Siz kafesin üstünü eşarp veya yazma gibi ince olanından kalın olursa boğulur bir yüzü açık olacak şekilde kapatin

İam_Hyper

Yeni Üye
Naylonu çıkarın gereksiz tule de kötü diyorlar. Sağlıksız olduğu için. Siz kafesin üstünü eşarp veya yazma gibi ince olanından kalın olursa boğulur bir yüzü açık olacak şekilde kapatin
Hocam üstü sıcak oluyor ama yanları soğuk, ayrıca kuşumun pisliği dışarı dökülmesin diye kafesin ortasının biraz aşağısına sarısam olur mu

EnesGenç

Eski Forumcu
Sarmayin kuş yerse zehirlenir

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Fotoğraf atarsanız daha sağlıklı bilgi verirler ama naylon yemliğin önünde ise yem yiyemez tabi ki!
Ayrıca pisliği dökülebilir bir kuşunuz var ise çok olmaz pisliği bir süpürge açarsınız biter. :)

EnesGenç

Eski Forumcu
Bence hiç riske girme bu kuş neticede insanlar gibi düşünme özelliği yok Allah korusun yer yine sen ugrasirsin

Bahar Y.

Müdavim
Ben hiç bir şekilde yem kabukları dışkı dökülmesin diye ürün kullanmıyorum, üşüme konusuna gelince üşümezler ev ortamında

Ben naylon önermiyorum.
Yem döküluyosa,s
Arkadaşlar kuşumun kafesinin sadece ortasından az kısmını naylon ile sardık sorun olur mu lütfen cvp verin
Hocam genellikle dışkısı, tüyleri, yem kabukları, dökülüyor ve yatarken üşümesin diye, acaba değişmelimiyim kafese sardığım şeyi
Kagesi gorme şansimız varmi?
Süpürge ile temizleyebiliriz tüy vs-yi
Üşümesinler diye demişsiniz.Bulundugu oda soğuk mu?ortam ısısı uygun degilmi?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Eğer kemirmez ise sıkıntı olmaz sanırım onu takip etmek gerek. :)

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Hocam üstü sıcak oluyor ama yanları soğuk, ayrıca kuşumun pisliği dışarı dökülmesin diye kafesin ortasının biraz aşağısına sarısam olur mu
Bak ben senin yerinde olsam tülbent veya polar koyardım naylon kokusuyla zehirler kuşunuzu. Alın tülbent veya polar benim gibi serin bence 🤩en azından sıcacık tutar kuşları

nymeria

Eski Forumcu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
benim kuşum örtü örttüğümde örtüyü ısırıyor ara ara, sizin yerinizde olsam kuşun naylonu yeme ihtimaline karşılık naylon kullanmazdım

Üst Alt