• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kafes tavsiyesi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dün aldim pirinç kafes diye . Fakat kaplamaymis sanırım eve gelince kafesin biraz kararmış olduğunu farkettim kullanmaya devam edebilir miyim zararlı olurmu kuşlara?
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 🤗( Diğer konuyu siliyorum çift konu açmak yasaktır Anlayışınız için teşekkür ederim 🤗)
Sıkıntı olmaz ince prinç kafes
Sirkeli suyla temizleyin deterjan sürmeyin

azimegul

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 🤗( Diğer konuyu siliyorum çift konu açmak yasaktır Anlayışınız için teşekkür ederim 🤗)
Sıkıntı olmaz ince prinç kafes
Sirkeli suyla temizleyin deterjan sürmeyin
Özür dilerim biraz acemiyim ondan oldu cevap için de çok teşekkürler😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Son bisey daha sorabilir miyim sirkeyi her temizlikte kullanmam gerekli mi acaba boyası soyulmus paslı gibi yerler var da tellerde😊
Her zaman yazabilirsiniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız🤗
Soyulma değil kararma(oksitlenme) olmuş
Beyaz sirke uygun, sürekli silinmez zaten, daha fazla kararacağını sanmıyorum, tercih sizin yakından bakınca dik tellerde çok var

azimegul

Yeni Üye
Her zaman yazabilirsiniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız🤗
Soyulma değil kararma(oksitlenme) olmuş
Beyaz sirke uygun, sürekli silinmez zaten, daha fazla kararacağını sanmıyorum, tercih sizin yakından bakınca dik tellerde çok var
Evet oksitlenme var kullanmaya devam etsem minnaklara zararlı olurmu acaba yoksa kafesi değiştirmem gereklimi . Malûm muhabbet kuslari biraz kemirgen oluyor😊

azimegul

Yeni Üye
Yeni bir kafes almalımiyım yoksa bu kafesi kullanmaya devam etsem zarari olur mu ? Bugün ona gore çıkıp bakacagimda 😊