Şentepe teleferiğin 2 alt sokağı, sen gel ben seni alırım ordan, arabam var, petshoptan alcaz, arkadaşım petshop sahibi, konuştum gelsin vereyim abla dedi🥹
📣Herkese Merhaba 2024 yılına şöyle güzel bir yarışma ile başlayalım dedik daha önce başlatmak için girişimde bulunsakta yoğunluktan bugüne başlatmak nasip oldu. 🚩Bu sene kafeskuslari.com 2024 güzellik yarışmamız herzaman olduğu gibi herkesin oylaması ile sonuçlanacaktır. 🚩Yarışmamızın...
Görme engelli dişi kuşum var tutunmak istediği zaman ağzıyla yer arıyor ayriyetten 2 kuşum daha var boş kafesi olan var ise verirseniz kuşum için çok iyi olur
Sude geldisohbet ettik, kafesi ve gerekli malzemelerini, yemini, kızıldarısını, kalamar kemiğini aldık,güvenli bir şekilde metroya bindirip ugurladım
Şifa olsun minik can dostlarımıza
Konuyu ve yorumları okuyunca gerçekten çok duygulandım aile olmak böyle birşey yardım etmek uzaktanda olsa çare aramak Allah hepinizden razı olsun Yüreği güzel demet ablam
Konuyu ve yorumları okuyunca gerçekten çok duygulandım aile olmak böyle birşey yardım etmek uzaktanda olsa çare aramak Allah hepinizden razı olsun Yüreği güzel demet ablam
Ablacım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorumyardım ettikçe çok mutlu oluyorum,
RABBİM KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN 🥹
Kesinlikle biz kocaman bir aileyiz, ve hergün daha çok büyüyoruz
Herşey minik candostlarımız için