• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kafes tabanında duruyor

umut1123

Aktif Üye
Gözlerini kapatıp duruyor yemesi içmesi normaldi neden böyle yapıyor tünekte durmuyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Neden tünekte durmadigina gelmeden önce şunları söylemek istiyorum. Kafes tabanı hiç hijyenik değil izgaralik yok. Kuş diskilara temas ediyor. Öyle bir ortamda bakteri cirit atar. Önceliğiniz lütfen hijyenik bir ortam olsun.

Mert.

Eski Forumcu
Normal değil bir sıkıntısı var bence hala yerdemi duruyor dışkı resmi atarmisin ve kuyruk ta sekme varmi

umut1123

Aktif Üye
Neden tünekte durmadigina gelmeden önce şunları söylemek istiyorum. Kafes tabanı hiç hijyenik değil izgaralik yok. Kuş diskilara temas ediyor. Öyle bir ortamda bakteri cirit atar. Önceliğiniz lütfen hijyenik bir ortam olsun.
Haftada 1 temizleniyor işim sebebiyle lütfen acil soruma cevap arıyorum kuş öldükten sonra kafesin ne anlamı varr

umut1123

Aktif Üye
Normal değil bir sıkıntısı var bence hala yerdemi duruyor dışkı resmi atarmisin ve kuyruk ta sekme varmi
Hala yerde duruyor belirgin olsun diye peçete koydum atarım birazdan dün akşam böyle bişey yoktu sabah olmuş

Mert.

Eski Forumcu
Hava akımına maruz kaldimi. Yada ddun yada bugün su ve yem dışında ne yedi

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Haftada 1 temizleniyor işim sebebiyle lütfen acil soruma cevap arıyorum kuş öldükten sonra kafesin ne anlamı varr
Çok anlamı var. Hijyen olmayan bir yerde kuşa her türlü mikrop kapar. Ve sonucunda hasta olur. Tıpkı şuan olduğu gibi. Hastalığı konusunda yorumu uzmanlarımıza bırakıyorum geçmiş olsun.

Mert.

Eski Forumcu
Dışkıda sıkıntı var sanırım kabarma. Flan varmı kusma gibi ve bitki mesela yemiş olabilirmi

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok anlamı var. Hijyen olmayan bir yerde kuşa her türlü mikrop kapar. Ve sonucunda hasta olur. Tıpkı şuan olduğu gibi. Hastalığı konusunda yorumu uzmanlarımıza bırakıyorum geçmiş olsun.
Sonrasında böyle sorunlarla karşılaşmamak için öncesinde önlem almak gerekiyor Pamuk unda dediği gibi...

Popoda şişlik var mı? Belki yumurta sıkışması olabilir.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Gerviti ne zaman açmıştınız?