• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes örtüsü

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Gece soğuk olduğu için ben kuşumun kafesjnı böyle ortıyoeum ama bu arada kalan açıklık hava almasına yetermi sizce

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ev ortamında çok büyük bir hava akımı değişimi olmadığı sürece soğuk etkilemez ama yinede örtmek istiyorsanız üç tarafı örtüp ön tarafı açık bırakabilirsiniz. :)

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Gece daha sogukya hava ondan üşür diye korkuyorum böyle yetermi

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Siz olsanız etrafınız böyle çevrili olsa rahat eder miydiniz? :) Bence soğuktan koruyacağım derken kuşu strese sokmayın. Ön kısmı biraz daha açabilirsiniz. 😊

Birde pencere önünde ise farklı bir yere alabilirsiniz isterseniz.

Yinede tamamen örten arkadaşlar varsa size yorum yapacaktır. Yukarıdakiler benim görüşüm sadece. 🤗

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ben bu şekilde örtüyorum şu ana kadar zararını görmedim az önce örttüm. Kombili evimiz yinede soğuk oluyor sabaha karşı, gaz kesilir, elektrik gider. Tedbirli oluyorum. Tercih sizin

Brcbrtny

Aktif Üye
Gece soğuk olduğu için ben kuşumun kafesjnı böyle ortıyoeum ama bu arada kalan açıklık hava almasına yetermi sizce
Ben geceleri aynen bu şekilde örtüyorum , sabah uyandığım gibi de açıyorum pence tarafına bakan tarafı ki aydınlık olsun kafes içi 3 yıldır böyle yapıyorum 😇 bi sorun yaşamadım şimdi yuvada yavrular da var onlarda sıcak olsun 🩷🩷

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sizin üşümediğiniz ortamda kuş üşümez. Balkon üretimi yapanlar var. Ortama alışık olduğu sürece ben örtü kullanılmasını önermiyorum. Yani sıcak ortamda zaman geçirip gece soğuk bir ortama konulmuyorsa örtüye gerek yok.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bende fikrimi yazayım 😊örtü olayına hastalık durumu hariç bende karşıyım çünkü nasıl alışırsa öyle gider,yani eğer gece örtüye alıştıysa aynı şekilde devam edin yok ilk defa yapacaksanız macera aramayın.Evlerimizin ısısını sabit tutmamız gerekiyor bir evde ısı değişimi sürekli oynuyorsa orda her canlı hasta olabilir👍

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ön tarafı açabilirseniz iyi olacaktır :) yani diğer hocalarımızın bahsettiği gibi 3 tarafının kapalı olması en iyisidir benimkiler sayıca fazla oldukları halde örtüyorum hasta olmasınlar diye ama yalnızca 3 tarafı çünkü komple örtülü olursa strese girebilir