• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kafes önerisi

Ferhatemre34

Yeni Üye
Selamlar 60 cm'lik altı hem ızgaralı hem çekmeceli kafes almak istiyorum önerebileceğiniz bir site varmı? Bakıyorum çekmeceli olup ızgaralı olan bir model bulamadim, şimdiden teşekkürler.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Selamlar 60 cm'lik altı hem ızgaralı hem çekmeceli kafes almak istiyorum önerebileceğiniz bir site varmı? Bakıyorum çekmeceli olup ızgaralı olan bir model bulamadim, şimdiden teşekkürler.
Merhaba buyrun trendyol veya hepsiburada dan bulunabilir

Ekli dosyalar

Ferhatemre34

Yeni Üye
Çatısı düz olanları tercih etmek gerekiyordu diye biliyordum ben bu modellere hiç bakmamistim, üretim kafeslerinden alacaktım fakat onlarında çekmeceli olanını bulamadim

Rob_Roy

Aktif Üye
eurogold sehpalı papağan kafesi 51x51x139 cm. ayaklı ve sehpalı. yakın zamanda aldım, tabanı ızgaralı ve tepsili, telleri oldukça sağlam. tavsiye ederim.
Demet Hanım'ın dediği gibi online ticaret sitelerinde var.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çatısı düz olanları tercih etmek gerekiyordu diye biliyordum ben bu modellere hiç bakmamistim, üretim kafeslerinden alacaktım fakat onlarında çekmeceli olanını bulamadim
Üretim kafesi olarak, Seba kafeslere bakın, ızgara ve çekmece var, ızgarayı ayrı da temin edebilirsiniz,

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ben de Seba kullanıyorum sultanımın birisinde çekmeceliler gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ☺

Sati

Tutkulu
Teşekkürler sebadan sipariş verdim, umarım kuşlar kafesleri değişince kötü etkilenmezler
Merhabalar,
Hayırlı olsun, sipariş vermemiş olsaydınız ben size efsane bir kafes önerirdim, hem uygun fiyatlı hemde hangar gibi
Şahsen 65 lik sebaları değiştim, 75*50*50 ye geçtim ne kadar geniş o kadar iyi düşüncesindeyim.

Mamacita

Aktif Üye
Merhabalar,
Hayırlı olsun, sipariş vermemiş olsaydınız ben size efsane bir kafes önerirdim, hem uygun fiyatlı hemde hangar gibi
Şahsen 65 lik sebaları değiştim, 75*50*50 ye geçtim ne kadar geniş o kadar iyi düşüncesindeyim.
Merhaba ben kafes değişikliği yapmak istiyorum öneriniz nedir 🙏🏻😊

Sati

Tutkulu
Çok katlı takılabilen üretim kafeslleri😊
Aynen hocam,
Seba 75 liklerin ebatı 75*45*45, üretici güzel bir esnaftır, kendisi 75*50*50 üretiyor fiyatı sebaya nazaran çok uygun.
Sehpayı dilediğiniz yükseklikte yapar, prof çözümleri de çok fazla facebooktan isminden sayfasına bakabilirsiniz.
Efsane dememin sebebi fiyatı tabi, yoksa kafesteki mantık sabit :)

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Aynen hocam,
Seba 75 liklerin ebatı 75*45*45, üretici güzel bir esnaftır, kendisi 75*50*50 üretiyor fiyatı sebaya nazaran çok uygun.
Sehpayı dilediğiniz yükseklikte yapar, prof çözümleri de çok fazla facebooktan isminden sayfasına bakabilirsiniz.
Efsane dememin sebebi fiyatı tabi, yoksa kafesteki mantık sabit :)
Sağlıkla kullanın inşallah 😊

Üst Alt