• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes önerisi

garthill3

Aktif Üye
arkadaşlar selamlar kafesim bi tık ufak kalıyor kuşum büyüdükce 5 aylık oldu yeni bir kafes almak istiyorum ne cok büyük ne cok kücük olsun öneri yapabilir misiniz acaba

Doğacı

Eski Forumcu
valla hic problem degil ya kuşum rahat etsin içine oyuncak vs sığdırabileyim önemli olan o
Ben bu kafes tipini kullanıyorum. İki tane muhabbet kuşum var,içine oyuncak da takılabiliyor bence gayet iyi yeterli. Quik kafes olarak geçiyor internette. Fiyatlar 300 ve civarı trendyolda.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Alacagınız kafes çifthane ve taban ızgaralı olmalı

Doğacı

Eski Forumcu
Ben bu kafes tipini kullanıyorum. İki tane muhabbet kuşum var,içine oyuncak da takılabiliyor bence gayet iyi yeterli. Quik kafes olarak geçiyor internette. Fiyatlar 300 ve civarı trendyolda.
Temizliği de kolay oluyor,kafesin tabanına poşet koyuyorum,kafesi üzerine koyup kilit sistemi ile kilitliyorum yanda mandallar var.
Sökmesi takması çıkarması basit ve temizliği de kolay. Mandalları söküp kafesi kaldırıp kirlenen poşeti kolayca alabiliyor ve değiştirebiliyorum.
Ayrıca kapı sayısı fazla ve onun da sistemi var örtünmemesini istiyorsanız ayarlayabiliyorsunuz ordaki yay ile.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bence vision kafes en iyisi eğer imkanınız kısıtlı ise 55 lik seba kafesi olabilir onun içine güzel bir düzen yapılabilir oyuncak koyulabilir böylece daha rahat olur