arkadaşlar selamlar kafesim bi tık ufak kalıyor kuşum büyüdükce 5 aylık oldu yeni bir kafes almak istiyorum ne cok büyük ne cok kücük olsun öneri yapabilir misiniz acaba
Ben bu kafes tipini kullanıyorum. İki tane muhabbet kuşum var,içine oyuncak da takılabiliyor bence gayet iyi yeterli. Quik kafes olarak geçiyor internette. Fiyatlar 300 ve civarı trendyolda.
Ben bu kafes tipini kullanıyorum. İki tane muhabbet kuşum var,içine oyuncak da takılabiliyor bence gayet iyi yeterli. Quik kafes olarak geçiyor internette. Fiyatlar 300 ve civarı trendyolda.
Temizliği de kolay oluyor,kafesin tabanına poşet koyuyorum,kafesi üzerine koyup kilit sistemi ile kilitliyorum yanda mandallar var.
Sökmesi takması çıkarması basit ve temizliği de kolay. Mandalları söküp kafesi kaldırıp kirlenen poşeti kolayca alabiliyor ve değiştirebiliyorum.
Ayrıca kapı sayısı fazla ve onun da sistemi var örtünmemesini istiyorsanız ayarlayabiliyorsunuz ordaki yay ile.
Bence vision kafes en iyisi eğer imkanınız kısıtlı ise 55 lik seba kafesi olabilir onun içine güzel bir düzen yapılabilir oyuncak koyulabilir böylece daha rahat olur
Bence vision kafes en iyisi eğer imkanınız kısıtlı ise 55 lik seba kafesi olabilir onun içine güzel bir düzen yapılabilir oyuncak koyulabilir böylece daha rahat olur