• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes Önerisi (Pirinç veya Galvaniz)

Ece A.

Paylaşımcı
Hagen kafesler var baya güzel görüntü olarak baya kullanılıyor. Fıyatı biraz tuzludur
ve ici baya büyüktür veya üretim kafeslerıde güzel. Ben onu öneririm
Teşekkür ederim🙏🏾 Ben en son krom kafes almıştım ama sanırım yanlış ebatlarda almışım pek kullanamadım🙁 kontrol de edemedim aldığım yerde.. Kullandığım geniş ama basık, 4 yemlik yeri var ve 4 kapılı ama basık ve tünekleri yukarıya koyamıyorum, yukarıda olduğunda çok dar oluyor boynunu düz tutamıyor zaten en çokta tüneklerini rahatça yerleştiremediğim için değiştirmek istiyorum🙁 çelik başlı tünekler aldım tel aralıkları çok geniş olduğu için midir nedense tutmadı durmadılar, hayal kırıklığı oldu biraz benim için bu kafes🙁 ama genel olarak krom kafesler güzel aslında hani doğru ebatlarda tercih edilirse fiyat performans açısından da sağlık açısından da tercih edilir kesinlikle🙌🏽 uygun bir pirinç bulamazsam mesela yine krom kafesi de tercih edebilirim🙏🏾 -doğru ebatlarda😅-
bir de telleri çok eğilip bükülüyor mesela pirinçte de öyle mi acaba🤔

Mert G.

Eski Forumcu
Teşekkür ederim🙏🏾 Ben en son krom kafes almıştım ama sanırım yanlış ebatlarda almışım pek kullanamadım🙁 kontrol de edemedim aldığım yerde.. Kullandığım geniş ama basık, 4 yemlik yeri var ve 4 kapılı ama basık ve tünekleri yukarıya koyamıyorum, yukarıda olduğunda çok dar oluyor boynunu düz tutamıyor zaten en çokta tüneklerini rahatça yerleştiremediğim için değiştirmek istiyorum🙁 çelik başlı tünekler aldım tel aralıkları çok geniş olduğu için midir nedense tutmadı durmadılar, hayal kırıklığı oldu biraz benim için bu kafes🙁 ama genel olarak krom kafesler güzel aslında hani doğru ebatlarda tercih edilirse fiyat performans açısından da sağlık açısından da tercih edilir kesinlikle🙌🏽 uygun bir pirinç bulamazsam mesela yine krom kafesi de tercih edebilirim🙏🏾 -doğru ebatlarda😅-
Anladım hiç prinç kullandım bilmiyorum . Ben çift hane kafes var rahat kullanılıyor. Dıkey telli olması lazım. İyi günler dilerim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Hayır canım hiç eğilip bükülme yok. Gayet kullanışlı ve sağlam 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Gerçekten öyle abla, çok güzel lunapark gibi olmuş içerisi. Bir tur da benim gariban çocuk oynasa kabul eder misiniz acaba 😁
Gönder ablacım herzaman, Gofret bey ile ikisi oynar içinde,
Yalnız Paytak hanım ve Fıstık hanım içindeler🤭lunapark korku evine dönüşür🤭🤭🤭onları alırım o zaman 🤭🤭

Üst Alt