• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes Önerisi (Pirinç veya Galvaniz)

Ece A.

Paylaşımcı
Merhaba arkadaşlar, yeni kafes almak istiyorum yakın zamanda inşallah. Bir kafeste önceliklerim;
- Kuşun rahat hareket edebileceği genişlik ve yükseklik,
- Taban temizliği için daha pratik değişim yapabilmek,
- Kafes şekli oval veya basık dikdörtgen olmasını istemiyorum, çok alan gidiyor.
Geniş yüksek kare kafesler araştırıyorum ama tam olarak nasıl bir şey tercih etmeliyim çok kararsız kaldım. Kafamda henüz belirleyebildiğim bir kafes yok, önerilerinizi görmeyi çok isterim. Bir de telleri yatay mı yoksa dikey mi tercih etmeliyim bilemedim, benim bildiğim yatay daha iyi tırmanma ve tutunma bakımından. Hangisi daha doğru olur? Son olarak pirinç ve galvaniz kafesler hakkında bilmem gereken belirli başlı bilgiler varsa öğrenmeyi çok isterim🙏 Şimdiden teşekkür ederim :)

NOT: Link paylaşımı yapmanın yasak olduğunu biliyorum, bu yüzden link paylaşımı yapmadan sadece kafes görüntüsü paylaşılabilir diye düşünüyorum. Eğer elinizde link varsa da DM üzerinden link paylaşımı yapılabiliyor diye biliyorum. Yanlışım varsa bilgilendirin lütfen, teşekkür ederim :) 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba, pirinç kafes kullanıyorum ben çok da memnunum 😍

Ece A.

Paylaşımcı
Merhaba, pirinç kafes kullanıyorum ben çok da memnunum 😍
Pirinç kafes hakkında öğrenmem gereken önemli bilgiler var mıdır acaba, mesela yıkama temizlik konusunda veya kalite bakımından en kalitelisinin pirinç olduğunu biliyorum nedeni nedir gibi bilgiler 🙏 Bir de kafesin görüntüsünü görebilir miyim acaba mümkünse🙏☺ -hangisinin ki pirinç veya iki kafeste mi pirinç bilmiyorum ama Fıstık, Çiko ve yeni gelinimiz Çikolata İnci'de kafesin içindeyken bir fotoğraf gelirse tadından yenmez minnoşlar:love:🥰-

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba ben kafes işinden çok anlamam 🙂 ama zamanında almışım pirinç kafes bilinçli olarak değil petshopa sordum en iyisi hangisi ise onu verin dedim. Pirinç kafes verdi. Sadece bende nedense bazı kısımlarda kararmalar oldu bu neden olur hiçbir fikrim yok. Acaba galvaniz olsaydı kararma yapmaz mıydı onu da bilmiyorum. Ama genel olarak memnunum 🌸

ardoztrrk

Müdavim
Kıdemli Üye
Eurogold pirinç kafesleri ve Seba 45-55-65 seçeneklerinden biri alanınızın müsaitliğine göre uygun olacaktır.

Ece A.

Paylaşımcı
Merhaba ben kafes işinden çok anlamam 🙂 ama zamanında almışım pirinç kafes bilinçli olarak değil petshopa sordum en iyisi hangisi ise onu verin dedim. Pirinç kafes verdi. Sadece bende nedense bazı kısımlarda kararmalar oldu bu neden olur hiçbir fikrim yok. Acaba galvaniz olsaydı kararma yapmaz mıydı onu da bilmiyorum. Ama genel olarak memnunum 🌸

Teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için☺ bende pek anlamadığım için ne alabilirim araştırıyorum, 1 sene içinde 2 tane kafes değiştirdim :( Yükseklik, genişlik, tel aralıkları, tel yerleşimleri ne kadar fark ediyormuş meğersem kafes seçme işi de pek bilmeyince biraz zahmetliymiş :) Kararmalar çocukların sağlığına zarar vermediği sürece bence o da bir problem değil🙏 Bir kafes görüntüsü de sizden alabilir miyim mükünse🙏☺

muhabbetkuşu.paşa

Paylaşımcı
Çok teşekkür ederim 🙏
Merhaba, bende kullandığım pirinç kafesi atıyorum aldığımdan beri 3-4 kere yıkadım herhangi bi paslanma olmadı demir ızgarası olması baya iyi çekmeceli temizlik için ben kullanmıyorum çekmecesini siyah alt kısmı çıkarttıp yıkamadan rahat etmiyor içim iki kapılı kapısının en altta olması pek hoşuma gitmiyor pirinç kuş kafesi benim tek kuşum tek yaşıyordu şimdi yanına arkadaş aldım beraber yaşıyorlar ama pek oyuncak koyamıyorum.

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Normalde kafes dışındaydı ama size poz versin diye kafesine aldım. 🙂 Biz de bu şekilde. Çok büyük değil kafesimiz ama ona yetiyor. Hâlinden memnun 🙂🌸

Ekli dosyalar

Ece A.

Paylaşımcı
Merhaba, bende kullandığım pirinç kafesi atıyorum aldığımdan beri 3-4 kere yıkadım herhangi bi paslanma olmadı demir ızgarası olması baya iyi çekmeceli temizlik için ben kullanmıyorum çekmecesini siyah alt kısmı çıkarttıp yıkamadan rahat etmiyor içim iki kapılı kapısının en altta olması pek hoşuma gitmiyor pirinç kuş kafesi benim tek kuşum tek yaşıyordu şimdi yanına arkadaş aldım beraber yaşıyorlar ama pek oyuncak koyamıyorum.
Çok çok teşekkür ederim bilgiler ve görüntü için🙏☺ kafesinizin tabanı için kenarlarında kelepçeler mi var o şekilde mi çıkartıyorsunuz tabanı :)

Ece A.

Paylaşımcı
Normalde kafes dışındaydı ama size poz versin diye kafesine aldım. 🙂 Biz de bu şekilde. Çok büyük değil kafesimiz ama ona yetiyor. Hâlinden memnun 🙂🌸
Zaten önemli olan çocuklarımızın rahatça hareket edebiliyor olması, kafesi de ona yetiyorsa çok güzel💓 bu kafesi de bu bilgi ile notlarım arasına ekledim teşekkür ederim☺🙏

Ece A.

Paylaşımcı
Bu arada kafese sokup fotoğraf aldığınız için ve beyfendiye de güzel suratı ile poz verdiği için ayrıca teşekkür ederim💓🥰

Ece A.

Paylaşımcı
Herkese tekrardan çok teşekkür ederim🙏🏾☺ gönderdiğiniz görüntülerden örnekler alıp duruma göre bir pirinçte ben alacağım ☺🙌🏽 iyi forumlar arkadaşlar

Mert G.

Eski Forumcu
Hagen kafesler var baya güzel görüntü olarak baya kullanılıyor. Fıyatı biraz tuzludur
ve ici baya büyüktür veya üretim kafeslerıde güzel. Ben onu öneririm

Üst Alt