• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Talep Kafes lazim(Zonguldak)

dogu

Aktif Üye
Merhabalar, normalde kafesim var ama kuşuma eş alınca kafes küçük geldi şuanda kafes alamıyorum bu ara sıkıntılardayım, kafes lazım elinde kullanmadiginiz varsa yardimci olurmusunuz ? Kargo ilede olur bu memleketten kisi zor bulunur buyuk ihtimalle forumda...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Aradığınızı bulmanız dileğiyle😊 nerede ikamet ediyorsunuz onu da belirtirseniz iyi olacaktır 👍

dogu

Aktif Üye
Tesekkur ederim :) zonguldaktayim

rilish26

Müdavim
Bende var boş kafes eskişehirdeyim siz nerede oturuyorsunuz. Büyük papağan kafesi ancak kargo çok tutuyor. Satıyordum normalde ama soranlar şehir dışında oluyor ve 400-500 TL kargo parası çekiyorlar. O fiyata zaten o kafesi bulursunuz.

dogu

Aktif Üye
Bende var boş kafes eskişehirdeyim siz nerede oturuyorsunuz. Büyük papağan kafesi ancak kargo çok tutuyor. Satıyordum normalde ama soranlar şehir dışında oluyor ve 400-500 TL kargo parası çekiyorlar. O fiyata zaten o kafesi bulursunuz.
Ben zonguldaktayim zomguldaga ne kadar tutar ki kargo

dogu

Aktif Üye
Buyuk ihtimalla dediginiz gibi tutar olsun can sagligi dusunmeniz bile yeterli cok tesekkur ederim yinede :)

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Insallah guzel bir kafes bulunur yakinlarinizda .. buralarda olsaydiniz keske..

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 50387

240 TL diyor,gayet iyi fiyat bence. Bizim kafeste bu şekilde büyük. Aylar aylar öncesinde petşopcudan 200 veya 200 civarında fiyata satın almıştım. Trendyol alışverisiniz 100 TL ve üzeri olunca kargo ödemiyorsunuz biliyorsunuz belki de.Beğenmezseniz ücretsiz iade edersiniz.
Link paylaşmayalım lütfen ekran görüntüsü veya resim indirip ekleyebilirsiniz.

dogu

Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 50387

240 TL diyor,gayet iyi fiyat bence. Bizim kafeste bu şekilde büyük. Aylar aylar öncesinde petşopcudan 200 veya 200 civarında fiyata satın almıştım. Trendyol alışverisiniz 100 TL ve üzeri olunca kargo ödemiyorsunuz biliyorsunuz belki de.Beğenmezseniz ücretsiz iade edersiniz.
Tamam tesekkur ederim de yalniz şu siralar maddi sikinti yasamasam direk alicam

dogu

Aktif Üye
Hocam ptt kargo ne kadar ister ki bilginiz varmi