• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bende isterdim ne yiyorsam kuşlarıma da vermeyi ama işte o iş öyle olmuyor misal şimdi bunu gömecem 🤪🤣Ekli dosyayı görüntüle 83811
Ooo afiyet şifa olsun abicim.
Kuru fasulye pilav yedirenleri bile gördü bu gözler. 🤦🏻‍♀️

Ben meyve-sebze vermiyorum ayrı olarak, mama içinde veriyorum.
Sebze olarak karnabahar, brokoli vazgeçilmezimiz.
Meyve olarak @mamaist ten aldığım kurulardan veriyorum ufalayıp.
Bunlar dışında karidesli mamayı da seviyorlar.
Meşe odun kömürü, versele laga mama, sağlık tohumları, kanatlıoil ürünleri vs. ile destekliyorum.

Hayvansever1

Yeni Üye
Bende ilkke bugün bir karışım yaptım içinde brokoli nane semiz otu yeşil kırmızı biber maydonoz sapı havuç mor lahana yumurta (fotoğrafta yok sonradan eklendi) ilkkez yiyeceği için alışsın diye dal darı biraz. İlk dal darıları aradı sonra sebzelerden yemeye başladı. Siparişlerim geldin içine mama koyacagım haftada 1 vermeyi düşünüyorum. Yeterli olur sanırım ( şuan 45 günlük civarı)

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bende ilkke bugün bir karışım yaptım içinde brokoli nane semiz otu yeşil kırmızı biber maydonoz sapı havuç mor lahana yumurta (fotoğrafta yok sonradan eklendi) ilkkez yiyeceği için alışsın diye dal darı biraz. İlk dal darıları aradı sonra sebzelerden yemeye başladı. Siparişlerim geldin içine mama koyacagım haftada 1 vermeyi düşünüyorum. Yeterli olur sanırım ( şuan 45 günlük civarı)
Yarasın minnoşa 😍

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Maşallah çok lezzetli görünüyor

ardoztrrk

Müdavim
Kıdemli Üye
Sultan ve muhabbet besleyicisi olarak; kendileri Avusturalya paraketi olduğundan dolayı yaz mevsimininde yaklaşmasıyla evde tropikal meyveler bulunduruyorum (AVOKADO HARİÇ!) İhtiyaçları doğrultusunda mevsim yeşillikleri ile haftanın belirli günlerinde servis yapıyorum.