• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes Kuşlarında Beslenme (Rasyon) ( KUŞLARDA LİPİDLER )

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Canım mezun olmadım çeşitli sebeplerle bırakmak durumunda kaldım malesef okulu, bu yüzden öğretmen diyemiyorum kendime :( ama lise 1de sınıf arkadaşlarımdan başladım ders vermeye, matematik öğretmenimiz de sağ olsun beni tahtaya çıkarır soruyu çözdürür bir de anlattırırdı :D sonra babamın öğrencilerine ders verdim hep, üniversite okurken de dershanede çalıştım iki yıl, kendi özel öğrencilerim de oldu ama sonra dershaneler kapandı özel okula evrildi, okulu da bir şeyler ters gitti bırakmak zorunda kaldım malesef :'( aslında hayatımın en güzel yılları öğretmenlik yaptığım dönemdi diyebilirim, çok seviyorum çocukluktan hayalimdir zaten ama kısmet işte :(
Şuan olmak istediğin yerdeysen ve eğer mutluysan gerisi önemli değil 🙏🏻 Her şey nasip kısmet bu hayatta 🙏🏻 matematik benim kabusum diyebilirim 😕 maalesef ki her yerde karşıma çıkıyor 🤦🏻‍♀️ matematikle haşır neşir olan kişilere imreniyorum 🙂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Şuan olmak istediğin yerdeysen ve eğer mutluysan gerisi önemli değil 🙏🏻 Her şey nasip kısmet bu hayatta 🙏🏻 matematik benim kabusum diyebilirim 😕 maalesef ki her yerde karşıma çıkıyor 🤦🏻‍♀️ matematikle haşır neşir olan kişilere imreniyorum 🙂
Tabii ki mutluyum, istediğim yerdeyim fakat bir öğretmenlik, bir de oyunculuk içimde uktedir imreniyorum eğitimlerini tamamlamış sizler gibi kişilere 😇👏👏

Üst Alt