• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes Kuşları Aylık Takvim Şablonu

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhabalar.
Kendime bir takvim yapmaya karar vermiştim.Deftere yazıyordum ama genel hatlarıyla daha planlı bir şey yapmayı istiyordum bayadır. O yüzden mart ayı da gelmeden bir el atayım dedim.
Eğer benim gibi kullanmak isteyen olursa diye de takvime sitenin logosunu ekledim.
İzinsiz yaptım ama umarım bir sıkıntı olmaz. :)

Konuya görseli görünsün diye takvimi küçülterek koydum ama pdf şeklini de ekledim,isteyen indirip çıkarabilir.

Her ay sonuna doğru bir sonraki ayın takvimini yapacağım kendim için,isterseniz buraya da eklerim. :)

Mart.png

Haftalar bir tane fazla olmuş,yeni farkettim. 😁

Ekli dosyalar

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Eline sağlık. Bulut'un sahibi de pek becerikliymiş. 😁Ev ödevi gibi valla 😁

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar.
Kendime bir takvim yapmaya karar vermiştim.Deftere yazıyordum ama genel hatlarıyla daha planlı bir şey yapmayı istiyordum bayadır. O yüzden mart ayı da gelmeden bir el atayım dedim.
Eğer benim gibi kullanmak isteyen olursa diye de takvime sitenin logosunu ekledim.
İzinsiz yaptım ama umarım bir sıkıntı olmaz. :)

Konuya görseli görünsün diye takvimi küçülterek koydum ama pdf şeklini de ekledim,isteyen indirip çıkarabilir.

Her ay sonuna doğru bir sonraki ayın takvimini yapacağım kendim için,isterseniz buraya da eklerim. :)

Ekli dosyayı görüntüle 19029

Haftalar bir tane fazla olmuş,yeni farkettim. 😁
Buraya da yazarsanız güzel olur bence 🙃

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eline emeğine sağlık kardeşim 😊 Kübra bunu bana yollar mısın sana zahmet 😊

Sylmbkts

Paylaşımcı
Çok başarılı, elinize sağlık. Ben de plan program yapmayı çok severim günlük hayatımda. Not etmek, planlamak kesinlikle motive edici bir şey. Gün sonunda yapmış olmanın huzuru başka. İzninizle ben de yararlanmak istiyorum

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok başarılı, elinize sağlık. Ben de plan program yapmayı çok severim günlük hayatımda. Not etmek, planlamak kesinlikle motive edici bir şey. Gün sonunda yapmış olmanın huzuru başka. İzninizle ben de yararlanmak istiyorum
Rica ederim,pek bir şey yaptığım söylenemez aslında. 😅

Ben pek plancı değilim ama kuşlar konusunda olması gerekiyor diye düşünüyorum. O yüzden yapayım dedim.

Yararlanabilirsiniz elbette,zaten onun için paylaştım. ☺

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Nisan ayı takvimi gecikmeyle de olsa geldi. 😁
Mart ayında yaptığım takvimde ilk hafta fire versemde son üç hafta uydum büyük çoğunlukla.
Bir gün öncesinden kafa patlatıp takvimi doldurunca geri kalan zamanda rahat oldu benim için. Nisan ayını da öyle yaapcağım.
Bu ayın takvimini biraz daha şekilli afilli yapmaya çalıştım. :sneaky:
Pdf halini de ekliyorum çıktı almak isteyen olursa diye.

Nisan.png

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Nisan ayı takvimi gecikmeyle de olsa geldi. 😁
Mart ayında yaptığım takvimde ilk hafta fire versemde son üç hafta uydum büyük çoğunlukla.
Bir gün öncesinden kafa patlatıp takvimi doldurunca geri kalan zamanda rahat oldu benim için. Nisan ayını da öyle yaapcağım.
Bu ayın takvimini biraz daha şekilli afilli yapmaya çalıştım. :sneaky:
Pdf halini de ekliyorum çıktı almak isteyen olursa diye.

Ekli dosyayı görüntüle 22218
Emeğine sağlık... Çok güzel olmuş...

gambred

Yeni Üye
boş bir anımda ben de bu takvimi yıllık olarak excel'de gün gün liste seçimli halini hazırlayayım. (örn. 1 nisan'a basında probiyotik vs gibi bir liste karşılasın)
tabi ben bu kadar sanatsal bir iş çıkaramam ama dijital takip edenlerin işine yarar sanırım :)
ellerinize sağlık çok güzel duruyor takvim.

Üst Alt