• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kafes düzenimiz nasıl Sultan papağanı

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
röhnfried gervit entrobac bt amin forte iyidir

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Çap olarak hiç dusunmemistim abi ama ben hem 30 hem 40 cm tunekler kullanırım ama bizimkilerde hiç bu tuneklerde zorluk cekmediler ha dersen ki çapı büyük olması kolaylık sağlar kavrayabilmeleri için diye birnevi mantıklı ama ben Pakistan papaganinda da aynı tunekten kullanmıştım bir problem yaşamadım ama bu tunekler ozellikle jakolarda asla tercih edilmemeli hem çap olarak büyük sıkıntı ayakları 2 katı biliyorsun onlara büyük çaplı tunekler şart olur

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bence de şanslı veya şans 🥰 çünkü kendisi size geldiği için çok şanslı 😇 eğer daha kulağa farklı gelsin derseniz lucky olabilir ama şanslı dan da vaz geçmiyorum 🤣🤣

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çap olarak hiç dusunmemistim abi ama ben hem 30 hem 40 cm tunekler kullanırım ama bizimkilerde hiç bu tuneklerde zorluk cekmediler ha dersen ki çapı büyük olması kolaylık sağlar kavrayabilmeleri için diye birnevi mantıklı ama ben Pakistan papaganinda da aynı tunekten kullanmıştım bir problem yaşamadım ama bu tunekler ozellikle jakolarda asla tercih edilmemeli hem çap olarak büyük sıkıntı ayakları 2 katı biliyorsun onlara büyük çaplı tunekler şart olur
Benimkisi merak işte... 😁 15mm en ideali sultan papağında...

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Gaga hızasındaki tünek çıkarılmalı... Yeme rahat ulaşmayabilir...

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Petshoplarda bulunmuyormus 3 tane yaptırmış zaten bunun kafesi sanırsam boyu 1 koltuğun yarısını kaplayacak kadar büyük ve geniş dikdörtgen gündüzleri balkonda akşamları koltuk üstünfe geçiriyor vaktini gelen geçene selamün aleyküm diyor manyak çocuk 🤣🤣

Gökçeece

Aktif Üye
Bence de şanslı veya şans 🥰 çünkü kendisi size geldiği için çok şanslı 😇 eğer daha kulağa farklı gelsin derseniz lucky olabilir ama şanslı dan da vaz geçmiyorum 🤣🤣
Şanslı gerçekten çok güzel böyle düşündüğünüz için çok teşekkür ederim❤

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Çünkü babama çok düşkün babamın eşinin bile gözünün kenarını isirmis kıskançlıktan dikis attılar. Biz babama yaklasamayiz Şakir asla buna müsade etmez kendi kendine sinirlenince kafesin kenarını eğmiş gagasıyla ve kafasına göre çıkıp geziyor üzerime uctugunu biliyorum kolumu kapmak için 🤣 şakir herkesi kıskanıyor babamın etrafında durmalarina müsade etmiyor babama yaklaşınca babama da zarar veriyor

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
insan uyuyamaz evde düşünsene uyanınca başında :)

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Allah validenize sabır versin zor çok zor

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
insan uyuyamaz evde düşünsene uyanınca başında :)
Kafasına göre çıktığı için birde kafes kapılarını falan egdigi için kapılar kapanmamış babamda kaşığı eğerek ona kilit yaptı ama işe yaramadı onu da çıkarmış yerinden 🤣

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
inanılmaz valla siz ona bir eş alın bence :)

Üst Alt