• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes düzeni

Doğacı

Eski Forumcu
Ben olsam düzenleme yapardım. Bu arada çelik yemlik güzelmiş güle güle kullansın,ben de alıcam Şehmus abi getirtebilirse mamaiste.
Kaça aldınız siz güzel görünüyor boyut da iyi

Doğacı

Eski Forumcu
Karşıdan görünecek şekilde de fotoğraf atar mısın

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
gayet ideal bir kafes olmuş. Maşallah 🧿

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Aşağıda yemlik yerin var o küçükleri aşağıya koysan kafes içi daha da genişleyecek köşedeki tünekler kafesin çok köşesinde üzerinde gezinip hareket edecek gibi değil kapı alt kısım izasına 2 tünek koysan daha iyi gaga taşlarınıda tünek başlarına daha iyi olur.

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Aşağıda yemlik yerin var o küçükleri aşağıya koysan kafes içi daha da genişleyecek köşedeki tünekler kafesin çok köşesinde üzerinde gezinip hareket edecek gibi değil kapı alt kısım izasına 2 tünek koysan daha iyi gaga taşlarınıda tünek başlarına daha iyi olur.
Aşağıdaki yemlik yerine koyamıyorum içine girip kendini sıkıştırıyor zaten o tünekleri üzerinde durmuyor hep sarmal tüneğinde ve dinlenme tüneğinde duruyor köşedeki tünekleri kapı alt kısım derken tam anlamadım

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Kapıya yakın şekilde kapıyı açtığında alt demirin izası. Direk ordan firar edecek şekilde 😀 En üst tünek ondan orayı seviyordur. Her zaman üstü severler 😀

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kapıya yakın şekilde kapıyı açtığında alt demirin izası. Direk ordan firar edecek şekilde 😀 En üst tünek ondan orayı seviyordur. Her zaman üstü severler 😀
ozaman tünekler birbirlerine çok yakın olmaz mı zaten bu kum toprak kömür koyduğum kabıda degisicem yeni bir kap sipariş ettim

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben olsam düzenleme yapardım. Bu arada çelik yemlik güzelmiş güle güle kullansın,ben de alıcam Şehmus abi getirtebilirse mamaiste.
Kaça aldınız siz güzel görünüyor boyut da iyi
100 tl tanesi bence daha küçüğünü alın 5 oz boyutunda olanı

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok güzel olmuş sadece tül çok yukarıda dışarıyı göremezler çatıdan bakmaları gerekli. 🦜🦜🦜Az aşağı olsa derim ben💓🦜azıcıkta ev kuş yemi olsun🤗🤗🤗🦜🦜🦜🦜
Tamam abla öyle yapacağım sizce ben bu kuşun iştahını nasıl arttirabilirim ben anlamadım gerçekten kuş 32-35 gr arasında daha arttırmadım yeni tohumlar sipariş ettim yemindeki aspur oranını arttiricam

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tamam abla öyle yapacağım sizce ben bu kuşun iştahını nasıl arttirabilirim ben anlamadım gerçekten kuş 32-35 gr arasında daha arttırmadım yeni tohumlar sipariş ettim yemindeki aspur oranını arttiricam
Uzmanlarımız daha iyi bilirler ben yapabilseydim oğlumu yollamazdım🤗🤗🦜🦜🦜