• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes düzeni

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Benim kuşların kafesi böyle mesela.

Ekli dosyayı görüntüle 51654
Üretim kafesi kullanıp da içini bu kadar oyuncakla doldurmanız doğru değil. Zaten tek kuş bakmıyorsunuz. Çift kuşlar da oyuncağa ihtiyaç duymaz hadi illa koyacaksanız bir iki tane tamam da bu kullanımın küçük bir kafes kullanımından farkı kalmamış. Ayna bile var.. Kuşların uçmadıklarında kanat çalışacakları alan bile kalmamış...

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Evde pek çok çeşit kafes kullandım boyalı kafesleri dişi kuş kemirmeye meyilliyse 2 ayda çöp ediyor boyasız galvaniz kafeslerde hafiften kararma oluyor hijyen açısından uzun vadede sıkıntılı olabilir en son pirinç kafes aldım ona rağmen 2 gün pirinc telleri kemirdi baktıki boya çıkmıyor bıraktı kemirmeyi. Ama şuanki aklım olsa boşa masraf etmeden direkt Hagen S01 kafes alır geçerdim zaten şuana kadar eskiyen kafesleri hesaplasam S01 den fazla para vermişimdir ilerde kafes eskiyince 1. sırada S01 var.
Neyseki kuşum kafesi kemirmeye çalışmıyor önce ki kafeside daha hep yep yeni duruyor o yönden sıkıntı çekmiyorum neyseki 😄

mahmutacetinn

Aktif Üye
Üretim kafesi kullanıp da içini bu kadar oyuncakla doldurmanız doğru değil. Zaten tek kuş bakmıyorsunuz. Çift kuşlar da oyuncağa ihtiyaç duymaz hadi illa koyacaksanız bir iki tane tamam da bu kullanımın küçük bir kafes kullanımından farkı kalmamış. Ayna bile var.. Kuşların uçmadıklarında kanat çalışacakları alan bile kalmamış...
Kuşlar günün büyük bir çoğunluğunda serbest zaten hocam, ya yem yiyip su içmeye yada uyumaya giriyorlar kafese o kadar. Kafeste ki herşeyide kullandıkları için azaltmaya gerek duymadım. Yine de yorumunuzu dikkate alacağım. Teşekkürler.

Edit: Kafeste ayna yok ki.

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici

mahmutacetinn

Aktif Üye
Kafes böyle olunca kuşlar mutlu olur ama eğer üretim düşünüyorsanız kafes içi değişir oyuncaklar çogunlukla çıkar 👍 bu düzeni beğendim elinize emeginize sağlık @mahmutacetinn ☺👍

Ekli dosyayı görüntüle 51675
Burada ayna gibi görülmüş ama sebzeliğe gaga taşı koyulmuş sanırım 🤣👍
Aynen hocam üretim düşünmediğim için böyle dolu zaten kafes, kuşlarda kafeslerini çok seviyorlar zaten serbest bıraktığım zaman bile girip girip oynuyorlar, sıkılınca tekrar çıkıyorlar. Hatta kafeslerine koymam gerekirse hiç zorluk çıkartmadan giriyorlar. Teşekkür ederim :)

Bu arada evet sebzeliği ayna zannetmiş olabilirler :D