• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes düzeni hakkında

haydut210

Aktif Üye
Herkese merhaba yazlığımıza geldiğimizden dolayı Haydut 1 aylığına küçük bir kafeste yaşamak zorunda sizce bu kafesin eksiklikleri veya fazlalıkları nelerdir yardımcı olursanız sevinirim (sol üstekki yuvarlak tüneği çok seviyor o yuzden yer dar olsa da koydum)

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
MAŞALLAH kütük bence gereksiz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben onun küçücük kafasıyla tellerden bakışını yerim 🤗🤗 gayet sade fazlalıklari olmayan bir kafes 👍🏻 ama varsa eksiklikler kısmını hocalarımıza birakiyorum..

Bahar Y.

Müdavim
Herkese merhaba yazlığımıza geldiğimizden dolayı Haydut 1 aylığına küçük bir kafeste yaşamak zorunda sizce bu kafesin eksiklikleri veya fazlalıkları nelerdir yardımcı olursanız sevinirim (sol üstekki yuvarlak tüneği çok seviyor o yuzden yer dar olsa da koydum)
Eksik göremedim ben fakat öneri sunabilirim, suluğu bir tık aşağı veya tüneği bir tık yukarıya çekebilirsiniz daha rahat erişim sağlar gibi görünüyor, buna ek olarakta tülü çıkarın bence, maşallah çok tatlı Haydut bey

haydut210

Aktif Üye
Eksik göremedim ben fakat öneri sunabilirim, suluğu bir tık aşağı veya tüneği bir tık yukarıya çekebilirsiniz daha rahat erişim sağlar gibi görünüyor, buna ek olarakta tülü çıkarın bence, maşallah çok tatlı Haydut bey
Teşekkürler.Çok fazla yem dokulüyor o yuzden takılı tül

Bahar Y.

Müdavim
Yinede çıkarın bence en fazla yapılacak olan her gün kafes etrafını temizlemek, Allah korusun ayağı incindikten kırıldıktan sonra keşke dememek adına söyledim 😊 incinme başıma geldi gerçekten sıkıntı

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Üst Alt