• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes düzeni hakkında öneri

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kalamar kemigi hariç başka önerisi olan var mı acaba ? Şu da olsa güzel olurdu kuşların rahat etmesi açısından dediğiniz önerileri bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 11105

ebrares

Müdavim
Kafesiniz kuşunuza göre küçük bence. Bir de iki tarafını kapatmışsınız hayvan daha da daralır. Kafes tabanına peçete kağıt havlu ya da beyaz bi kağıt sererseniz iyi olur hem temizliği de kolay olur. En üste koyduğunuz tahtada da rahat edemez diye düşünüyorum köşeli olduğu için. sağdaki gaga taşını hemen yanındaki tüneğin üstüne takarsanız daha kolay yer. Arkadaki suluktan su mu var kum mu anlayamadım ama eğer su olan suluğunuzun da ağzı aynı şekildeyse değiştirin rahat içilmiyo onlarla tavsiye edilmiyo özellikle sizin kuşunuzun gagası daha da büyük yani muhabbetlere göre. Benim gördüklerim bunlar. Kuşunuz da çok tatlı maaşallah.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
En üstteki tunegi çıkarın diğerlerine zıplasın en azından
evet en üstteki tünek yatay olduğu için kuşun hareket kapasitesi azalmış, onu çıkartmalısınız. Alttaki tünekleri ise 2'ye indirerek biraz daha kafese ortalayın. Resim üstten çekildiği için yemlik suluk gibi detayları göremiyoruz ama anladığım kadarıyla akıllı yemlik var.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kafesiniz kuşunuza göre küçük bence. Bir de iki tarafını kapatmışsınız hayvan daha da daralır. Kafes tabanına peçete kağıt havlu ya da beyaz bi kağıt sererseniz iyi olur hem temizliği de kolay olur. En üste koyduğunuz tahtada da rahat edemez diye düşünüyorum köşeli olduğu için. sağdaki gaga taşını hemen yanındaki tüneğin üstüne takarsanız daha kolay yer. Arkadaki suluktan su mu var kum mu anlayamadım ama eğer su olan suluğunuzun da ağzı aynı şekildeyse değiştirin rahat içilmiyo onlarla tavsiye edilmiyo özellikle sizin kuşunuzun gagası daha da büyük yani muhabbetlere göre. Benim gördüklerim bunlar. Kuşunuz da çok tatlı maaşallah.
Görüşünüze saygı duyuyorum ama daha önce cennet papağanı beslediniz mi vilmem bu kuşlar yerde ciftlesiyor ve kağıt peçete gibi malzemeleri yiyerek yuva oruyorlar :) o yüzden koysamda 1 saat sonra yerde kağıt peçete vs kalmaz kafes küçük mu konusuna gelince resim üstten çekildiği için size öyle geliyor 2 tane çifthane kafes üst üste şuan :) çifthane yeterli diyorlar bu türe ama ben 2 tane alıp üst üste yerleştirdim resim olarak atıyorum

Yere sermemi istediğiniz kağıtlar bunlardi sanırım 😁
Ekli dosyayı görüntüle 11157

Buda kafesin buyuklugu;Ekli dosyayı görüntüle 11158

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kemirmeyi çok seven hayvanlar oldugu için örgülü şarj kablosunu feda ettim kuslara 😁 kemirmediklerinde stress yapıp birbirini kemiriyorlar yoksa o yatay tünekle kabloyu o sebepten koymuştum 😁 kemiriyorlar

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim yorumunuz için sonlarını okumamisim ek olsun bu yorumumda tabandaki o tahta citflesirken dişi kuyrugunu o tahta bosluguna getiriyor yoksa erkek acemi olduğu için tam olarak üzerine çıkamıyor poposunu disiye değil yere surttugu için bu çözüm yolunu buldum o tahtayı koyduktan sonra eşleşmeler daha kolay oluyor. O suluk degil kumluk sulugu dar ağız :) aslında geniş ağızlı suluk daha güzel neden diye soracaksaniz bu cennet papaganlari banyoyu çok seviyor o suluktada banyo yapıyorlardı 😁 etrafı islattiklarindan kum koydum

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
IQ Option com broker this is a reputable financial company with a worldwide reputation, which has already become famous for a wide range of services and attractive trading conditions. This is confirmed by numerous reviews of traders and investors, which you can get acquainted with at the end of this review.
realmoney
What u say bro ?? Reklam yapıyor @Serkhan79 @Taha

ebrares

Müdavim
Çok teşekkür ederim yorumunuz için sonlarını okumamisim ek olsun bu yorumumda tabandaki o tahta citflesirken dişi kuyrugunu o tahta bosluguna getiriyor yoksa erkek acemi olduğu için tam olarak üzerine çıkamıyor poposunu disiye değil yere surttugu için bu çözüm yolunu buldum o tahtayı koyduktan sonra eşleşmeler daha kolay oluyor. O suluk degil kumluk sulugu dar ağız :) aslında geniş ağızlı suluk daha güzel neden diye soracaksaniz bu cennet papaganlari banyoyu çok seviyor o suluktada banyo yapıyorlardı 😁 etrafı islattiklarindan kum koydum
Rica ederim hiç papağan beslemedim muhabbet kuşum var kendimce yardımcı olmaya çalıştım sadece 😊

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Rica ederim hiç papağan beslemedim muhabbet kuşum var kendimce yardımcı olmaya çalıştım sadece 😊
Güzel bilgiler çok teşekkür ederim 😊 Bende bu türde yabanciyim biraz öğreniyoruz yavaş yavas bakalım bebiş bekliyoruz kısa zamanda inşallah

Üst Alt