• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kafes Dışında Uyuması

Doğukan G.

Aktif Üye
Kafeste rahatsız olacağı şeyi bulamadım, tek tek çıkarttım deneme yanılma yolu ile ama yine de çıkıp aynı yerine gidiyor. son 1 aydır böyle bu arkadaş:) Tahmini olan var mı? Yoksa çok üstelemeyin normal bir durum mu sizce?

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Normaldir. Öyle rahat ediyorsa yavrucak 🙂. Çok tatlı maşallah 🥰 kafesin kapısının açık olduğundan yeme ve suya erişimi olduğundan emin olun. İsterseniz akşamları çok iyi göremedikleri için ve evden çıkacağınızda tehlikeli olmaması için kafesin içine koyabilirsiniz.

Doğukan G.

Aktif Üye
Normaldir. Öyle rahat ediyorsa yavrucak 🙂. Çok tatlı maşallah 🥰 kafesin kapısının açık olduğundan yeme ve suya erişimi olduğundan emin olun. İsterseniz akşamları çok iyi göremedikleri için ve evden çıkacağınızda tehlikeli olmaması için kafesin içine koyabilirsiniz.
Bire bir dediklerinizi uyguluyorum. O zaman ben kendi haline bırakmaya devam edeyim cevap için teşekkürler:)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Tabandaki malzeme kokusu veya büyük tünek rahatsız edebilir ve oyuncaklar da olabilir ama kim kafeste yaşamak isterki😊👍

Üst Alt