• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kafes dışına cıkmıyor

FISTIKcıkla

Yeni Üye
kuşumu dışarı çıkardığmda hemen kafesine gidiyor hiç kafesten çıkmak istemiyor

Maviş Paşa

Tutkulu
Benimkiler de çıkacam diye tellerin arasından geçmeye çalışıyor 🙄 yavru mu kuş yeni mi geldi. Korkuyorsa ondan çıkmaz yoksa çıkmayan kuş görmedim ben

ebrares

Müdavim
Benimkiler de çıkacam diye tellerin arasından geçmeye çalışıyor 🙄 yavru mu kuş yeni mi geldi. Korkuyorsa ondan çıkmaz yoksa çıkmayan kuş görmedim ben
Benim kuş büyük aldığımda da büyüktü 2 senedir bende. 2 senedir asla kafesten kendisi çkmadı zorla çıkartıyoruz yine yok geri kaçıyo cins 🤷🤷

Maviş Paşa

Tutkulu
O zaman bişeyden korkuyor Olabilir 🙄 orda rahat oluyorsa belki ondan olur

Bahar Y.

Müdavim
Kafes aşığı bende de var, genelde uykusu olduğunda sürekli kafese gitmeye çalışıyorlar, gündüz gitmiyor ama kapıyı açar açmaz sanki arkasından atlı kovalıyormuşcasına kafese giriyor
Gözlemime göre kafeste sevdiği bir obje varsa ve uykusu geldiyse gidiyorlar ek olarak kafes dışına alışkın ve korkak olmamasına rağmen böyle, kafes onların en güvendikleri alan

FISTIKcıkla

Yeni Üye
Kafes aşığı bende de var, genelde uykusu olduğunda sürekli kafese gitmeye çalışıyorlar, gündüz gitmiyor ama kapıyı açar açmaz sanki arkasından atlı kovalıyormuşcasına kafese giriyor
Gözlemime göre kafeste sevdiği bir obje varsa ve uykusu geldiyse gidiyorlar ek olarak kafes dışına alışkın ve korkak olmamasına rağmen böyle, kafes onların en güvendikleri alan

teşekürler

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kafesin dışına kapının altına tünek takmayı deneyebilirsiniz. O zaman kendi kendine girip çıkıyor. Keşfediyor.

FISTIKcıkla

Yeni Üye
kafesin dşına tünek taktım ama hiç cıkmıyo dışarı salıncağında öylece duruyo😑

FISTIKcıkla

Yeni Üye
kuşu dışarda bulduk evin yakınlarında bunun bir etkisi olbilir mi

Üst Alt