• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Kafes değiştirme

Ali9027

Aktif Üye
Cennet papağanlarımın 2 yavrusu var biri 36 diğeri 33 günlük 🧿. Büyük olan yuvalığın kapısına çıkmaya başladı anne baba besliyor hala benim şuanki kafesimin altı çok kirli ve kafesimde biraz küçük ve kafesin çekmecesi yok temizlemek için altını tamamen sökmek gerekiyor. Ben yeni büyük ve çekmeceli bir kafes aldım içini hazırlayıp yuvalıkla birlikte tüm kuşlarımı geçirsem olurmu farklı bir oda ve kafes olacak anne baba strese girip yavruları beslemeyi bırakabilirlermi bir sorun olurmu şuanki kafesin altını değiştirirken de zor oluyor.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
36 ve 33 günlük olan yavrular sanırım kafeste uzun süre kalmış anne ve babası ile :D daha erkenden eğitim alması gerekiyordu, @Şehmus BAKIR abi üzgünüm ama bence artık onların kafesten ayrılması ve arkadaşımızın dal darı vererek yem kırmayı öğrenmeleri gerekmez mi çünkü bir kaç güne kalmaz anne baba tekrar çiftleşmek isteyebilir ve yavruları dövebilir

Ali9027

Aktif Üye
36 ve 33 günlük olan yavrular sanırım kafeste uzun süre kalmış anne ve babası ile :D daha erkenden eğitim alması gerekiyordu, @Şehmus BAKIR abi üzgünüm ama bence artık onların kafesten ayrılması ve arkadaşımızın dal darı vererek yem kırmayı öğrenmeleri gerekmez mi çünkü bir kaç güne kalmaz anne baba tekrar çiftleşmek isteyebilir ve yavruları dövebilir
Ya ara sıra alıp elimle seviyorum ama bendede merak konusuydu kendilerimi çıkıp yem yiyecek benim elimlemi vermem gerekir diye ikiside yetişkin kuş gibi gözüküyorlar sadece boyut olarak biraz küçükler şuan

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Ya ara sıra alıp elimle seviyorum ama bendede merak konusuydu kendilerimi çıkıp yem yiyecek benim elimlemi vermem gerekir diye ikiside yetişkin kuş gibi gözüküyorlar sadece boyut olarak biraz küçükler şuan
Yuvaya dal darı bırakın didiklemeye çalışırlar. Siz yuvadan çıkarmayın zamanları gelince kendileri çıkacak

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba
33/36 günlük Cennetler henüz yem kıramaz fakat geveleme başlar daha tam ayrılmaları için 10/15 günleri var, ayrılırlarsa el besleme gerekebilir
Baba beslemeye devam edecektir

Üst Alt