• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kafes değişimi sonrası yem yemiyor

Emir Ahmet 27

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum 5 aylık erkek kafesi küçük bir kafesti 4 ay boyunca küçük kafeste kaldı bende daha rahat etmesi için büyük bir kafes aldım ama dışkısı açlık dışkısı şeklinde geliyor işe gittim geldim nerdeyse 15 saat oldu yemliğe baktığımda yem kabukları da yoktu şimdi dal darı verdim 40 yıl yemek yememişcesine dal darı yedi nerede hata yaptım bilgilendirir misiniz?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yadırgaması normal. Zamanla alışacaktır.

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, yeni kafes olduğu için yabancılamış olabilir. Sevdiği oyuncakları asın kafesine görsün. Sevdiği yiyecekleri uzatın. Aç kalmasın da. Gerekirse yemliği alın kendisine uzatın yeminden de yesin. Alıştırma sürecinde ona rehber olabilirsiniz 🙏🏾

Emir Ahmet 27

Yeni Üye
Merhaba, yeni kafes olduğu için yabancılamış olabilir. Sevdiği oyuncakları asın kafesine görsün. Sevdiği yiyecekleri uzatın. Aç kalmasın da. Gerekirse yemliği alın kendisine uzatın yeminden de yesin. Alıştırma sürecinde ona rehber olabilirsiniz 🙏🏾
2 gün oldu endişelenmeye başladım ötmesinde hareketlerinde bi sorun göremedim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
2 gün oldu endişelenmeye başladım ötmesinde hareketlerinde bi sorun göremedim
İki gün aç kalan muhabbet kuşu ölür. Ötmesinde hareketlerinde de sorun yok diyorsunuz. Siz görmeden yiyordur. Kuşta dahil kafesin ortamını görebileceğimiz bir video ekler misiniz.